Testvére bűne miatt erőszakoltak meg egy 17 éves lányt

Forrás: Thinkstock -
bosszú erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerőszakoltak egy 17 éves lányt, így akarták büntetni a testvérét. 

Elképesztő, hogy bizonyos kultúrákban milyen gondolkodás alapján születnek döntések. Nemrég például napvilágra került egy eset, mely során két lányt is megerőszakoltak.

Testvére bűne miatt erőszakoltak meg egy 17 éves lányt (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Kiderült, hogy a nemi erőszak egy elrendelt cselekedet volt, ugyanis az áldozat fiú testvére szintén megerőszakolt egy másik lányt nem sokkal ezelőtt ugyanebben a faluban. Sajnos, az országra jellemző, hogy ehhez hasonló törzsi kupaktanácsokon hoznak szemet-szemért, fogat-fogért elvű döntéseket.

Az ilyen tanácsokat az állam nem fogadja el hivatalos törvényhozónak, de a falusiak életében nagy a jelentősége, és sokan hisznek a "tudásukban". Szálim Hán Niazi, helyi rendőr elárulta, hogy őrizetbe vették a nemi erőszakot elrendelő tanács fővezérét.

Pandzsáb főminisztere, Sahbaz Saríf pedig elrendelte, hogy vegyék őrizetbe a tanács többi tagját is - írta az MTI.

Óriási botrány: nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

A gyanú szerint Ronaldo 2009-ben, Las Vegasban megerőszakolt egy amerikai lányt. Az eset után a nővel peren kívül egyezett meg a sztárfocista, 375 000 dollárt fizetett neki - írta a német Der Spiegel magazin. A lány a pénzért cserébe azt vállalta, hogy soha senkinek nem beszél az esetről.

Nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokathttp://www.life.hu/news/20170727-a-felveteli-ponthatarok-nyilvanossagra-kerultek.htmlKözel 106 ezer ember sorsa dőlt el szerda este, amikor nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat! Kiderült, ki jutott be a megálmodott egyetemre, főiskolára. NewsOrigoElítélték a nőt, aki magát férfinak adta ki párja előtthttp://www.life.hu/news/20170630-eliteltek-a-ferfikent-elo-not.html8 évre ítélték azt a nőt, aki két éven át férfinak adta ki magát szerelme előtt... News--Szelfizés közben zuhant le a Margit hídról egy fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20170727-szelfizes-kozben-zuhant-le-a-margit-hidrol.htmlManapság mindenki extrém helyeken és helyzetekben szeretné megörökíteni magát. Ezek a fotók azonban elég sokszor a kép alkotóinak életét követelik...News--Szoknyával a fején, meztelenül sétálgatott egy nő: Videó!http://www.life.hu/news/20170726-meztelen-brazil-no-setalgatott-az-utcan.htmlIdőnként napvilágra kerülnek bizarr felvételek: íme például egy nő, aki anyaszült meztelenül, egy szoknyával a fején kóricált az autók között. News--Újabb kutyus hódít a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/news/20170726-ujabb-kutyus-hodit-a-kozossegi-mediaban-kevin.htmlÚjabb kutyus hódít a közösségi médiában. Az örökbefogadott Kevin története igazi tündérmese, aki már új gazdáival éli nem mindennapi életét. Már elérhető az Instagramon is, új videójában pedig a Balatonon csónakázik. NewsOrigoHalott kisfiú hangján beszélő mackót keresnek az internetenhttp://www.life.hu/news/20170726-halott-kisfiu-hangjan-beszelo-macit-keresnek-a-neten.htmlTragikusan hamar vesztette el második gyermekét a fiatal anyuka, a kisfiú álmában halt meg 19 hónaposan. Egy plüssmackó azonban segített nekik a tragédia feldolgozásában: a kisfiú hangján szólalt meg. Ezt a számukra felbecsülhetetlen értékű tárgyat veszítették el nemrég, és keresik mindenáron. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.