Feladta magát a kutyákkal fajtalankodó férfi

Forrás: Thinkstock -
szex rendőrség állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta magát a férfi, aki kutyákkal közösült egy Vas megyei állatotthonban. 

Ahogy azt már megírtuk korábban, egy férfi három alkalommal is betört egy Vas megyei állatotthonba, ahol állatkínzást követett el szexuális bántalmazás formájában. Az elkövetőt csak "Madártejesnek" hívták a Gencsapáti Kutyaparadicsomban, mert a "látogatásai" után mindig ilyen dobozokat hagyott a helyszínen.

Feladta magát a kutyákat kínzó férfi
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Különösebben nem foglalkoztak vele, mert azt gondolták, a kezére kenegeti az édességet, hogy könnyebben elfogadtassa magát az állatokkal. Ám most kiderült, hogy valóban kenegetésre használja, csak nem ott, ahol gondolták.

A telep vezetője hétfőn visszament az állatotthonba, mert hangos ugatást hallott, és ekkor pillantotta meg a lehetetlent: a madártejes férfi anyaszült meztelenül feküdt az egyik kutya alatt, és éppen pudingot kent az állat nemi szervére.

A szemtanú azonnal tárcsázta a rendőrséget, de az elkövetőt sajnos szem elől vesztették. Szerencsére a kutyaotthon közelében megtalálták az állatkínzó autóját, amelyben személyes iratok voltak. Valószínűleg emiatt döntött a férfi úgy, hogy feladja magát - mesélte Ferenczi Endre, a Gencsapáti Kutyaparadicsom vezetője a Blikknek.

Megerőszakolt egy lovat: elálló fülei buktatták le

A harmincegy éves lóerőszakoló kegyetlenül magáévá tett egy állatot, amit orvoshoz kellett vinni súlyos sérülései miatt. Biztonsági felvétel készült a bestiális akcióról, és a hatalmas füleinek köszönhetően megtalálták a tettest. Olvass tovább itt...

Leszakadt egy tető Budapesten, a XIII. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20170727-leszakadt-egy-teto-budapesten-a-xiii-keruletben.htmlLeszakadt Budapesten a XIII. kerületben egy ház teteje. Állítólag sok a sérült, a romok alatt is lehetnek még. NewsOrigoHalálos baleset történt egy vidámparkban : Videó!http://www.life.hu/news/20170727-halalos-baleset-tortent-egy-vidam-parkban.htmlSzörnyű baleset történt nemrég Ohióban, videó is készült a vidámparki tragédiáról. NewsOrigoBravúros mentéssel szépített a vizes vébén az úszómester: Videó! http://www.life.hu/news/20170727-aputestu-uszomester-ugrott-a-medencebe.htmlGyorsan terjed a pocakos úszómester videója, aki félelmet nem ismerve csobbant be egy úszósapkáért a vizes vébén. NewsOrigoTestvére bűne miatt erőszakoltak meg egy 17 éves lányt http://www.life.hu/news/20170727-bosszubol-eroszakoltak-meg-egy-tinilanyt.htmlMegerőszakoltak egy 17 éves lányt, így akarták büntetni a testvérét. NewsThinkstockHorvátországban esik a hó: Videó! http://www.life.hu/news/20170727-horvatorszagban-hullani-kezdett-a-ho.htmlAzt hittük, annál durvább már nem lehet, hogy áprilisban Budapesten esett a hó. Pedig de... NewsOrigoElítélték a nőt, aki magát férfinak adta ki párja előtthttp://www.life.hu/news/20170630-eliteltek-a-ferfikent-elo-not.html8 évre ítélték azt a nőt, aki két éven át férfinak adta ki magát szerelme előtt... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.