Így alakul a hétvégi időjárás

Forrás: Phobia Wiki -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei nyár bőven tartogat fordulatokat, már ami az időjárást illeti. Afrikai hőség, hideg, esős időjárás váltja egymást heves zivatarok és viharok kíséretében. Általában a hétvégére romlik el az idő, amikor végre lenne lehetőségünk strandolni egy kicsit. Vajon így lesz ez ezen a hétvégén is?

A heves záporok és zivatarok, valamint hidegfronti hatás után a hétvégén újra enyhülni fog az idő:

országos forróság várható.

Hidegfront után ismét hőség várható a hétvégére Forrás: Phobia Wiki

Csütörtökön hidegfronti hatás várható 24-26 fokos hőmérséklettel, helyenként záporral vagy zivatarokkal. Pénteken elkezdődik a felmelegetés, Északon lehet több a felhő és abban térségben számíthatunk több csapadékra is. A hőmérő higanyszála akár a 30 fokot is elérheti majd. Szombaton és vasárnap tovább erősödik a nappali felmelegedés, akár 35 fok is lehet. Országos hőség és forróság köszönt be - írja a köpönyeg.hu.

Rekord meleg lesz a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20170718-tikkaszto-hoseg-lesz-a-heten.htmlAzoknak, akik a forróságot és a trópusi időjárást szeretik, jó hírünk van: tikkasztó hőség várható a következő napokban. News--Egy kis cukiság: hasizomrozmár- Videó!http://www.life.hu/news/20170630-haiszmozos-foka-a-het-sztarja.htmlAz állatos kisvideókat mindenki szereti: cuki kiskutyák, kiscicák mindneki szívét elrabolják. Ám ezúttal olyan videót mutatunk, amilyet még biztosan nem láttál. News--Újra itt a napos, száraz időhttp://www.life.hu/news/20170526-ujra-itt-a-jo-ido.htmlAz elmúlt napok viharos, jégesős időjárása után végre ismét fellélegezhetünk: újra beköszönt a jó idő. NewsThinkstockFerenc pápa is részvétet nyilvánított a veronai buszbalesetben elhunyt diákok családjánakhttp://www.life.hu/news/20170125-ferenc-papa-reszvetet-nyilvanitotta-veronai-buszbaleset.htmlPéntek késő este Veronában 16 diák és felnőtt vesztette életét egy tragikus buszbalesetben. Kiderült, hogy a katasztrófát lassu deffekt okozta. Ferenc pápa levélben nyilvánította részvétét az áldozatok hozzátartozóinak. NewsErzsébet királyné a terrortámadás áldozatairól emlékezett meghttp://www.life.hu/news/20170323-erzsebet-kiralynet-is-megrenditette-a-londoni-terrortamadas.htmlMárcius 22-én Londonban újabb terrortámadást követtek el. Az iszlám Állam magára is vállalta a szörnyű tettet. II Erzsébet királynő mély megrendüléssel nyilatkozott a tragédiáról.... News--Megszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.