5 éves kislányt mentettek meg egy emberrablótól

Forrás: Google Maps -
terror kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikoltozó édesanyára lett figyelmes a tömeg: elraboltak egy ötéves kislányt. 

Manchester egyik népszerű üzlete, a Primark előtt lettek figyelmesek a járókelők egy nőre, aki félelmek közepette sikítozott, mert eltűnt a kislánya. Állítása szerint egy férfi elrabolta, és éppen most sétál el vele a Market Street-en.

A Primark előtt történt a hihetetlen eset Forrás: Google Maps

A szemtanúk is látták a férfit és a gyereket, ezért nem sokat haboztak:

együttes erővel elkapták a gazembert

és feltartóztatták, hogy ne tudjon menekülni.

Kihívták a rendőrséget, és az érkezésig nem vették le a szemüket az elkövetőről, nehogy nyoma vesszen. Végül sikerült letartóztatni az 53 éves tettest, akit miutá elfogtak, kihallgattak, majd eljárást indítottak ellene.

"A férfi próbálta elrabolni a kislányt az édesanyjától, de a nő félelmében sikítozni kezdett, hogy éppen rabolják a gyermekét" - írta meg a Mirror.

A legrejtélyesebb eltűnések (+18)

Rejtélyesen eltűntek, és azóta sem kerültek elő. Tragikus esetek, amelyek nemcsak az eltűnt gyerekek családját, hanem a közvéleményt is megrázták. Az alábbiakban öt olyan felkavaró gyermekeltűnési ügyet mutatunk be, amit a mai napig nem tudtak megoldani. Vajon mi történhetett velük?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.