Hatalmas pók mászott az élőben bejelentkező riporter karján

pók riporter élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dallas-i reptérről jelentkezett be a riporter, de senki sem tudott a mondanójára figyelni, ugyanis valami sokkal érdekesebb volt rajta.

Már 300 ezerszer nézték meg azt a videót, amit a FOX 4 csatorna tölötött fel a Facebook oldalára - írja a Huffington Post. A Dallas-ból bejelentkező riporterükkel ugyanis nem mindenapi dolog történt. Senki sem tudott a nő mondandójára figyelni, ugyanis a karján egy hatalmas pók mászott, s minden szem az állatra szegeződött.


A riporter valószínűleg észre sem vette az állatot, vagy ha igen, akkor vérprofi. A legtöbben valószínűleg nem tudtuk volna megállni, hogy ne szüntessük meg a csiklandozó érzést...

Pánik tört ki Kínában, mikor a felhők közül előtűnt egy titokzatos város képehttp://www.life.hu/news/20170730-panik-tort-ki-kinaban-a-felhok-kozul-elotunt-egy-titokzatos-varos-kepe.htmlTitokzatos város bukkant elő a felhők mögül Kínában. Senki sem tudta, mi lehet ez, pánik tört ki. NewsOrigoJön a kánikula, 40 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170730-idojaras-jon-a-kanikula-40-fok-is-lehet.htmlAz előrejelzések szerint a nyaár legforróbb napjai jönnek. News--Augusztusban dupla családi pótlékot folyósítanakhttp://www.life.hu/news/20170729-dupla-csaladi-potlekot-folyositanak-augusztusban.htmlAugusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre, emellett idén szeptemberben már az elsőtől a kilencedik osztályig minden gyermek ingyen kapja a tankönyvcsomagot. News--Megrémült az operatőr a kísértettől: Videó! http://www.life.hu/news/20170729-videora-vettek-a-koztunk-jaro-kisertetet.htmlNem mindennapi felvétel bizonyítja: szellemek bizony léteznek. NewsOrigoEzért nem fizetik ki a férfi lottónyereményét http://www.life.hu/news/20170729-megnyerte-a-lottot-az-allam-megsem-fizet.htmlEgy kaliforniai férfi megütötte a főnyereményt, vagyis nem kevesebb, mint 5 millió dollárt nyert, ám az állam mégsem fizet neki. News--40 éve él egy lakatlan szigeten Zoe Lucashttp://www.life.hu/news/20170728-zoe-lucas-negyven-eve-el-egy-lakatlan-szigeten.htmlZoe Lucas különleges életet él, 40 éve egyedül tölti a napjait egy elhagyatott szigeten. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.