Jön a kánikula, 40 fok is lehet

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint a nyár legforróbb napjai jönnek. 

Kevés csapadék, rettenetes kánikula. Az meteorológusok szerint ez vár ránk a jövő héten. A 40 fok közelében lévő hőmérséklet pedig nagyon meg fogja viselni a szervezetünket, még a napimádóknak is célszerű lesz árnyékban maradniuk.

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, némi gomolyfelhőzettel. Esetleg a nyugati határszélen fordulhat elő zápor vagy zivatar. Reggel 15 és 21, délután 32 és 37 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden zavartalan, forró napsütés várható. 35 fok körüli forróságra van kilátás. A déli szél többfelé megerősödik, de eső nem lesz. A hét közepétől még melegebb lesz, pénteken és szombaton akár 40 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Augusztusban dupla családi pótlékot folyósítanakhttp://www.life.hu/news/20170729-dupla-csaladi-potlekot-folyositanak-augusztusban.htmlAugusztusban dupla családi pótlékot kapnak a családok, hogy könnyebben tudjanak készülni az iskolakezdésre, emellett idén szeptemberben már az elsőtől a kilencedik osztályig minden gyermek ingyen kapja a tankönyvcsomagot. News--Megrémült az operatőr a kísértettől: Videó! http://www.life.hu/news/20170729-videora-vettek-a-koztunk-jaro-kisertetet.htmlNem mindennapi felvétel bizonyítja: szellemek bizony léteznek. NewsOrigoEzért nem fizetik ki a férfi lottónyereményét http://www.life.hu/news/20170729-megnyerte-a-lottot-az-allam-megsem-fizet.htmlEgy kaliforniai férfi megütötte a főnyereményt, vagyis nem kevesebb, mint 5 millió dollárt nyert, ám az állam mégsem fizet neki. News--5 éves kislányt mentettek meg egy emberrablótól http://www.life.hu/news/20170728-emberrablo-csalt-el-magaval-egy-oteves-kislanyt.htmlSikoltozó édesanyára lett figyelmes a tömeg: elraboltak egy ötéves kislányt. NewsOrigoEz lesz az idei nyár utolsó strandolós hétvégéjehttp://www.life.hu/news/20170728-ez-lesz-az-idei-nyar-utolso-strandolos-hetvegeje-augusztusban-esni-fog.htmlA meteorológusok szerint a hat-nyolc naponta érkező frontok miatt nem nagyon lesz már strandolós hétvége idén.NewsThinkstockNemtelennek nevelik a gyerekeket egy óvodában- Videó!http://www.life.hu/news/20170727-nemtelen-gyerekeket-nevelnek-video.htmlEbben az intézményben nemtelen gyerekeket nevelnek... NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.