Szexrabszolgát tartott egy amerikai diplomata házaspár

Forrás: Thinkstock -
szexrabszolga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek talált hétfőn az esküdtszék az Egyesült Államokban egy volt amerikai diplomatát, mert néhai férjével együtt szexrabszolgaként tartották fogva etiópiai házvezetőnőjüket.

Linda Howard a jemeni amerikai nagykövetségen dolgozott. A panaszos azt állította, hogy 2007-ben kezdett dolgozni Howardnak és férjének, Russelnek. A korábbi házvezetőnő, aki most az Egyesült Államokban, Virginia államban él, azért perelte be Howardékat, mert Russel Howard 2008-tól kezdve naponta kétszer megerőszakolta, s az erőszakhoz időnként felesége is csatlakozott.

Illusztráció Forrás: Thinkstock


Linda Howard 2013-ban kilépett a külügyminisztérium állományából, férje pedig 2012-ben meghalt. A bíróság szerint Linda Howardnak 3 millió dollár kártérítést kell fizetnie az egykori áldozatnak.
Howardékat egyszer már öt évvel ezelőtt emberkereskedelem miatt elítélte a bíróság, szintén egy etiópiai házvezető panasza alapján. Akkor 3,3 millió dolláros kártérítés megfizetésére kötelezte őket az amerikai bíróság, de ők inkább elköltöztek Ausztráliába, és onnan folytatták a pereskedést.

Villám csapott két kislánybahttp://www.life.hu/news/20170730-villam-csapott-ket-kislanyba-a-csalad-kutyaja-mentette-meg-oket.htmlVillám csapott egy 8 és egy 16 éves amerikai lányba. Szerencséjük a bajban, hogy a család kutyája rájuk talált és riasztotta a szülőket. News--Jön a kánikula, 40 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170730-idojaras-jon-a-kanikula-40-fok-is-lehet.htmlAz előrejelzések szerint a nyár legforróbb napjai jönnek. News--Hétvégére itt a jó időhttp://www.life.hu/news/20170728-hetvegere-itt-a-joido-idojaras.htmlKevesebb eső, sok napsütés lesz a következő napokban. NewsThinkstockCsúszdázás közben halt meg egy férfi a budapesti aquaparkbanhttp://www.life.hu/news/20170726-csuszdazas-kozben-halt-meg-egy-ferfi-a-budapesti-aquaparkba.htmlMeghalt egy 60 év körüli férfi az egyik budapesti aquaparkban. A Kamikaze csúszdáról rugaszkodott el, ám út közben eszméletét vesztette. NewsEz lesz az idei nyár utolsó strandolós hétvégéjehttp://www.life.hu/news/20170728-ez-lesz-az-idei-nyar-utolso-strandolos-hetvegeje-augusztusban-esni-fog.htmlA meteorológusok szerint a hat-nyolc naponta érkező frontok miatt nem nagyon lesz már strandolós hétvége idén.NewsThinkstockÚjabb kutyus hódít a közösségi médiábanhttp://www.life.hu/news/20170726-ujabb-kutyus-hodit-a-kozossegi-mediaban-kevin.htmlÚjabb kutyus hódít a közösségi médiában. Az örökbefogadott Kevin története igazi tündérmese, aki már új gazdáival éli nem mindennapi életét. Már elérhető az Instagramon is, új videójában pedig a Balatonon csónakázik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.