Balesetet szenvedett egy család, az édesapa meghalt: Videó!

halál baleset vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő tragédia történt szombat reggel: egy 62 éves nyaralásból hazafelé tartó férfi veszítette életét.

Ahogy azt a Joj TV információi alapján megtudtuk, csehországi nyaralásából tartott hazafelé egy család, melynek férfi tagja út közben életét vesztette. A hírek szerint reggel fél 8 környékén történt a tragédia, és valószínűleg azért következett be, mert a sofőr egy pillanatra elaludt a volán mögött.

Az R1-es gyorsforgalmin haladtak Szlovákiában, mikor az autó egyik kereke hozzáért az út padkájához, mire a 62 éves sofőr reflexszerűen ellenkormányozni kezdett. Ám ekkor elveszítette az uralmát az autó felett, ezért a jármű felborult, majd a tetején landolt.

Az édesapa a helyszínen életét vesztette, a felesége és a 13 éves fiuk könnyebb sérülésekkel túlélték a balesetet - írta meg a Noviny.sk

Vas és Győr-Moson-Sopron megyében már csökkent a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20170806-vas-es-gyor-moson-sopron-megyeben-mar-csokkent-a-homerseklet.htmlVas és Győr-Moson-Sopron megyében vasárnap reggelre már 22 Celsius-fokra csökkent a hőmérséklet, Szombathelyen hét milliméternyi eső is esett.NewsOrigoBelefulladt egy 18 éves fiú a Balatonbahttp://www.life.hu/news/20170806-belefulladt-egy-18-eves-fiu-a-balatonba-szombaton.htmlA 18 éves fiú egy vízibicikliről ugrott a vízbe. Elmerült, holttestét kora este találtál meg a vízimentők. NewsÍgy változik az időjárás vasárnaphttp://www.life.hu/news/20170806-igy-valtozik-az-idojaras-vasarnap-vihatr-hidegfront.htmlSzombaton még akár 40 fokot is lehetett mérni, de vasárnapra egy hidegfront hoz erős lehűlést. News--Fotó: Lopás a Palatinuson, őket keresi a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20170805-rablas-a-palatinuson.htmlKegyetlen módon lopták el egy kétgyermekes anyuka értékeit - akinek egyik kisfia középsúlyos értelmi sérült - augusztus elsején a Palatinus strandon. A nő, akinek mobilját, pénzét és saját, valamint gyermekei papírjait is elrabolták, szívszorító bejegyzést írt a Facebookon. NewsOrigoMeghalt a hős mentőkutya, Aquahttp://www.life.hu/news/20170805-meghalt-a-hos-mentokutya.htmlAqua, a hős mentőkutya 13 éves korában hunyt el. Így búcsúzott tőle hű társa.NewsOrigoMedve ölte meg gondozóját egy svédországi állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20170804-medve-olte-meg-gondozojat-egy-allatkertben-svedorszag.htmlMedve támadott gondozójára Európa egyik legnagyobb ragadozóparkjában, a férfit súlyost sérülésekkel vitte kórházba egy mentőhelikopter a Svédország középső részén fekvő Orsa Rovdjursparkból, de életét már nem tudták megmenteni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.