Bedrogozva, bőröndbe zárva rabolták el Chloe Ayling modellt Milánóban

modell emberrablás Milánó drog bőrönd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lengyel származású brit férfi próbálta meg elrabolni a 20 éves fotómodellt. Bedrogozta és egy bőröndbe rejtette. Az olasz rendőség szerencsére elfogta az elkövetőt.

A brit modell egy fotózásra érkezett Milánóba még július 11-én. A stúdióban rátámadtak, megkötözték, bedrogozták, majd egy bőröndbe csomagolták. A lányt ezután Torinóba vitték, ahol egy félreeső, külvárosi házban tartották fogva. Az elrabló el akarta adni a lányt szexrabszolgának, 300 ezer eurót, azaz kb. 91 millió forintot kért volna érte. A lány menedzserének is felkínálta az üzletet, tőle is ennyit követelt a modell szabadságáért.

Az olasz rendőrség a Facebookon is beszámolt az esetről. A képen azt szemléltetik, hogyan fér el egy ember egy bőröndben, nem a modell látható rajta:


Az emberrabló azért nem vitte véghez ördögi tervét, mert megtudta, hogy a nőnek van egy kétéves fia, így pedig már nem jó szexrabszolgának. A modellel együtt ismét Milánóba utazott, és átadta áldozatát a brit nagykövetségnek. Az olasz rendőség ezután fogta el a bűnözőt.

A brit sajtó úgy tudja, hogy az elrabolt modell Chloe Ayling, aki már nyilatkozott is a háza előtt várakozó újságíróknak. Azt mondta, elmondhatatlanul hálás az olasz rendőrségnek és a brit hatóságoknak, hogy kiaszabadították - írja a BBC.



Meghalt Betty Cuthbert egykori olimpikonhttp://www.life.hu/news/20170807-meghalt-betty-cuthbert-olimpikon.htmlHetvenkilenc éves korában elhunyt Betty Cuthbert, az ausztrálok négyszeres olimpiai bajnok atlétája.News--Hosszúszárnyú bálna emelt a levegőbe egy turistahajót az ausztrál partoknálhttp://www.life.hu/news/20170807-hosszuszarnyu-balna-emelt-a-levegobe-egy-turistahajot-ausztralia.htmlHosszúszárnyú bálna rontott alulról egy turistákat szállító hajónak az ausztrál partoknál, egy utas eszméletét vesztette, hárman csonttörést szenvedtek - közölte a hajó kapitánya hétfőn. NewsOrigoCsaknem ötven lakóházban tett kárt a zivatarhttp://www.life.hu/news/20170807-otven-lakohazban-tett-kart-a-zivatar-oroshaza.htmlVasárnap délutántól hétfő reggelig országszerte csaknem ötven lakóház sérült meg a viharban, több mint kétszáz tűzoltói beavatkozásra volt szükség - közölte Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.NewsOrigoBalesetet szenvedett egy család, az édesapa meghalt: Videó! http://www.life.hu/news/20170806-meghalt-egy-edesapa-egy-autos-balesetben.htmlElképesztő tragédia történt szombat reggel: egy 62 éves nyaralásból hazafelé tartó férfi veszítette életét. News--Nem tart sokáig a lehűlés, újra támad a kánikulahttp://www.life.hu/news/20170806-nem-tart-sokaig-a-lehules-ujra-tamad-a-kanikula-idojaras.htmlA rossz hírünk van azoknak, akiknek az elmúlt pár napban egész nyárra elegük lett a hőségből. Pár nap múlva ott folytatja az időjárás, ahol abbahagyta. News--Magyar filmrendező tepert le egy őrjöngő utast a repülőgépenhttp://www.life.hu/news/20170806-magyar-filmrendezo-vekes-csaba-tepert-le-egy-orjongo-utast-a-repulogepen.htmlVékes Csaba Kanadában forgatta legújabb filmjét, a Hetedik alabárdost, amikor is hazafelé a repülőn incidensbe keveredett. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.