Visszatér a kánikula

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ma már nem hűsölünk. Visszatér a meleg. 

Kedden ragyogóan napos, száraz, igazi strandidőre számíthatunk - írja a Köpönyeg.hu. Reggel 15, délután 30 fok körül alakul a hőmérséklet. Szerdán a többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de inkább csak estétől nyugaton fordul elő zápor, zivatar. Az élénk déli szél újra igen meleg levegő hoz: 32-37 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, csütörtökön azonban már 39 fok is lehet.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Megérkezett a vihar Budapestrehttp://www.life.hu/news/20170806-megerkezett-a-vihar-budapestre-ezt-vartuk.htmlOrszágszerte egyre többfelé adják ki a riasztásokat a heves zivatar, illetve a felhőszakadás veszélye miatt, eközben Budapesten is dörög, villámlik, esik már. Rég volt a mennydörgés ennyire kedves hang a fülünknek. NewsOrigoRomániában négyen haltak meg hőguta miatthttp://www.life.hu/news/20170806-romaniaban-negyen-haltak-meg-hoguta-miatt-az-elmult-ket-napban.htmlNégy ember vesztette életét az elmúlt két napban hőguta miatt Romániában - közölte vasárnap a Digi24 hírtelevízió. Az áldozatok túl sokat tartózkodtak a szabadban anélkül, hogy védekeztek volna a túlhevülés ellen. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoVas és Győr-Moson-Sopron megyében már csökkent a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20170806-vas-es-gyor-moson-sopron-megyeben-mar-csokkent-a-homerseklet.htmlVas és Győr-Moson-Sopron megyében vasárnap reggelre már 22 Celsius-fokra csökkent a hőmérséklet, Szombathelyen hét milliméternyi eső is esett.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.