Így került hullaházba a randizó lány: Videó!

Forrás: Facebook/Kaylee Kapital -
hullaház Tinder randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő esetről számolt be egy fiatal lány: az első két randi után hullaházba vitte őt az udvarlója. 

Kaylee Kapital elmesélte, hogy a Tinderen ismert meg egy pasit, akivel némi beszélgetést követően egy nyilvános kávézóban találkoztak. Folytatása is lett a randinak, másodjára moziba mentek, Kaylee-nek szimpatikus volt az udvarlója.

De a harmadik randevú után már nem ezt mesélte, hanem az ellenkezőjét: olyan dolgot művelt a randipartnere, amitől enyhén szólva is megrémült. A saját vlogjában Kaylee elárulta, hogy utólag már több olyan jelet is felfedezett, ami arra utalt, hogy a pasi nem teljesen oké, de éles helyzetben ezeket nem vette észre.

Kaylee Kapital részletesen beszémolt a hullaházas randijáról Forrás: Facebook/Kaylee Kapital

A kórházi biztonsági őrként dolgozó férfi az esti randi során bevitte a lányt a munkahelyére. Körbesétálták az épületet, majd betértek a hullaházba, ahol előhúzott egy idősebb női holttestet, és megkérdezte Kaylee-t, hogy látott-e már valaha hullát? Nem, nyilván nem látott, és ezen nem is szeretne változtatni, ezért nem nézett oda.

A pasas eközben nagyon jól szórakozott a rémült lány ábrázatán, majd kitöltött egy pohárba egy kis kézfertőtlenítőt, és megitta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.