Egy nappal az esküvőjük után autóbalesetben meghalt a fiatal pár

Forrás: Rachel Bouma -
halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze egy nappal az esküvőjük után érte tragikus autóbaleset a fiatal párt, ami az életükbe került. Austin Wesson a helyszínen elhunyt, 19 éves felesége pedig a kórházban.

Szörnyű tragédia érte a fiatal párt, mindössze egy nappal az életük legnagyobb eseménye után: autóbalesetben az életüket vesztették szombaton. A szerelmesek pénteken házasodtak össze, másnap furgonjukkal a kansasi Clearwater környékén autóztak, amikor megtörtént a baj. Autójukkal valahgyan letértek az útról, és egy fának csapódtak.

Austin Wesson és Rebekah Bouma Forrás: Rachel Bouma

A sofőr a 19 éves Austin Wesson volt, ő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy a helyszínen az életét vesztette. A szintén 19 éves feleségét, Rebekah Boumát kórházba szállították, de az orvosok hiába küzdöttek nagy erőkkel az életéért, nem sikerült megmenteni. A rendőrség egyelőre még vizsgálja a baleset körülményeit - írja a CBS News.

Folytatódik az elviselhetetlen hőség http://www.life.hu/news/20170810-tovabb-melegszik-az-orszag.htmlAz időjárás ma sem kímél minket, még a tegnapi hőségnél is melegebbre kell számítanunk. News--Így került hullaházba a randizó lány: Videó! http://www.life.hu/news/20170809-hullahazba-kerult-a-tinderrrol-randizo-lany.htmlElképesztő esetről számolt be egy fiatal lány: az első két randi után hullaházba vitte őt az udvarlója. NewsOrigoMeztelenül, egy csónakházban találtak rá az eltűnt magyar nőrehttp://www.life.hu/news/20170809-meztelenul-kerult-elo-ausztriaban-az-eltuntnek-hitt-magyar-no.htmlHárom hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.News--Erdőtűz pusztít Olaszországban http://www.life.hu/news/20170808-erdotuz-miatt-vesztette-eletet-harom-ember.htmlA nyár csupa móka és kacagás, de a szárazság és a forróság könnyedén katasztrófát okozhat. Ez történt most Olaszországban is. News--Nyilatkozott a kánikulában elhunyt magyar játékvezető, K. Lajos lányahttp://www.life.hu/news/20170808-nyilatkozott-az-elhunyt-magyar-jatekvezeto-lanya.html40 fokos kánikulában végezte a fizikai tesztet a magyar jétlkvezető, Komlósi Lajos, de a célba nem ért be. Összeesett, és elhunyt. A lánya elárulta, ő figyelmeztette apját a veszélyre. News--Chloe Ayling, a bedrogozott modell nyilatkozott az elrablásáról (18+)http://www.life.hu/news/20170808-chloe-ayling-a-bedrogozott-modell-nyilatkozott-az-elrablasarol.htmlA 20 éves modellt bedrogozták, elrabolták és megpróbálták eladni szexrabszolgának. Miután azonban rájöttek, hogy gyereke van, elengedték. Chloe Ayling nyilatkozott az átélt borzalmakról, elmondta, hogyan rabolták el őt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.