villámcsapás villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva videó járja be a sajtót és az internetet: felvétel készült arról, ahogy egy asszonyba belecsap a villám Zimbabwében.

Egy térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a nő átsétál az úttesten a szakadó esőben, és egyszer csak belecsap a villám. A szerencsételn áldozat azonnal összesett, füstölgött is, de szerencsére túlélte a balesetet- írja a The Sun.



Tigrisnek álcázott, meztelen emberek szaladgáltak a londoni állatkertben (18+)http://www.life.hu/news/20170811-tigrisnek-alcazott-meztelen-emberek-szaladgaltak-a-londoni-allatkertben.htmlTöbb száz, tigrisnek kifestett ember szaladgált meztelenül a londoni állatkertben, hogy pénzt gyűjtsenek a veszélyeztetett vadmacskáknak. News--Durva hőség és heves zivatar is lesz ma http://www.life.hu/news/20170811-elkepeszto-idojarasra-kell-szamitanunk-ma-is.htmlAki azt gondolta, hogy az elmúlt két nap időjárását már nem lehet fokozni, annak van egy rossz hírünk: de bizony lehet... News--Egy nappal az esküvőjük után autóbalesetben meghalt a fiatal párhttp://www.life.hu/news/20170810-autobalesetben-egy-nappal-az-eskuvo-utan-halt-meg-a-fiatal-par.htmlMindössze egy nappal az esküvőjük után érte tragikus autóbaleset a fiatal párt, ami az életükbe került. Austin Wesson a helyszínen elhunyt, 19 éves felesége pedig a kórházban. News--Folytatódik az elviselhetetlen hőség http://www.life.hu/news/20170810-tovabb-melegszik-az-orszag.htmlAz időjárás ma sem kímél minket, még a tegnapi hőségnél is melegebbre kell számítanunk. News--Meztelenül, egy csónakházban találtak rá az eltűnt magyar nőrehttp://www.life.hu/news/20170809-meztelenul-kerult-elo-ausztriaban-az-eltuntnek-hitt-magyar-no.htmlHárom hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.News--9 éves kisfiú jelentkezett a NASA állására: választ is kapotthttp://www.life.hu/news/20170808-9-eves-kisfiu-jelentkezett-a-nasa-allasara.htmlBolygóvédelmi felügyelőt keres a NASA, egy kilencéves kisfiú pedig úgy érezte, nincs is nála erre alkalmasabb személy, így aztán jelentkezett egy kézzel írt levéllel, és a legnagyobb meglepetésre választ is kapott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.