Antiszemita üzeneteket kapnak a veronai baleset gyászolói

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
halál veronai buszbaleset pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik a veronai buszbaleset gyászolóinak zaklatása: újabb megdöbbentő üzeneteket kapnak. 

Áprilisban már írtunk arról, hogy az egyébként is feldolgozhatatlan események súlyát csak nehezíti egy ismeretlen, aki zaklató üzenetekkel bombázza a gyászoló szülőket.

"Az ismeretlen, álprofilról küldött üzenetek bántó, olykor halálos fenyegetések. Többen kaptunk ilyen szörnyűséget: úgy beszélnek a balesetben elhunyt gyerekekről, mintha megérdemelték volna a »pokol tüzét«" - mondta korábban egy érintett személy.

Szinyei Merse Pál Gimnázium Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A vérlázító üzeneteket küldő 21 éves férfit már elfogták, ám most újabb zaklatások kerültek napvilágra. Mint kiderült, most egy másik elkövetővel állnak szemben, aki antiszemita sorokkal bombázza a gyászoló családokat.

"Múlt héten kapott egy üzenetet tőle a férjem. Viszont őt nem olyan egyszerű beazonosítani, ugyanis ahogy elküldi a mocskolódásait, inaktiválja magát. Sem visszaírni nem tudunk neki, sem az adatlapját megnyitni. Csak úgy lehetne megtalálni, ha valaki éjjel-nappal ott ül a Facebook előtt és várja a gyalázkodó üzenetet. Ez kitől várható el?" - mesélte a Borsnak Szilvia, akinek a kisfia szintén a baleset áldozata lett. Az ügyben a rendőrség nyomoz, úgy tudjuk gyanusított is van.

Vallott a veronai buszbaleset sofőrje: nem aludt el a volánnálhttp://www.life.hu/news/20170706-nem-aludt-el-a-volannal-a-veronai-buszbaleset-soforje.htmlSokáig nem tudták kihallgatni a veronai buszbaleset életben maradt sofőrét, de nemrég sikerült a rendőrségnek beszélnie a férfival. Kiderült, volt-e köze a balesetnek az alvászavarához. News--Veronai buszbaleset: az egyik túlélő édesapa beszélt az átélt tragédiárólhttp://www.life.hu/news/20170327-veronai-buszbaleset-beszamolt-az-egyik-tulelo-apa.htmlA veronai buszbaleset túlélői talán soha nem fogják feldolgozni a veszteséget, és a borzalmakat, amiket ott átéltek. Mindenki a maga módján próbálja, az egyik apuka például kiírta magából a szörnyűségeket. News--Veronai buszbaleset: Meghalt az egyik súlyos sérült, akit a Honvédkórházban ápoltakhttp://www.life.hu/news/20170322-veronai-baleset-meghalt-az-egyik-sulyos-serultje.htmlElhunyt a veronai busztragédia egyik súlyos sérültje, akit a Honvédkórházban ápoltak. A hírt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja közölte az MTI-vel. News--Veronai buszbaleset: kitüntették a mentés vezetőithttp://www.life.hu/news/20170308-veronaban-kituntettek-a-mentes-vezetoit.htmlKitüntetést kaptak azok, akik részt vettek a veronai buszbaleset után a mentésben, és az áldozatok megsegítésében. "Szavakkal megköszönni ilyen segítséget nem lehet" - mondta Szijjártó Péter, aki átadta az ezüst emlékplaketteket hősöknek. News--Veronai buszbaleset: az áldozatok hozzátartozóinak tízmilliós kártérítés járhathttp://www.life.hu/news/20170217-tobb-tizmillios-karterites-jarhat-a-veronai-aldozatok-hozzatartozoinak.htmlMint ismeretes, a veronai buszbalesetben 16 ember vesztette életét. Lapinformációk szerint az áldozatok hozzátartozói akár több tízmilliós kártérítést is kaphatnak, ha az olasz jog alapján perelnek. News--Veronai buszbaleset: Győrfi Pált is megviseltehttp://www.life.hu/news/20170202-gyorfi-palt-megviselte-a-veronai-baleset.htmlA tapasztalt mentőszóvivő ugyan sok mindenre fel van készülve, de ez a tragédia még őt is megrendítette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.