Sziget 2017 Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik koncert alatt történt az eset, de volt olyan fesztiválozó, aki egy vitát akart ezzel lerendezni.

Steve Aoki fellépése alatt többen is paprikaspray-t vettek elő a Szigeten. Csak azért nem lettek többen rosszul, mert az eset a kijáratnál történt - írja a HVG. Így is kialakult egy kisebb pánik, aminek következtében, több tucat ember vizet kapott az egészségügyi sátornál. A Life.hu információi szerint a paprikaspay-vel fesztiválozó, "viccnek" szánta a történteket. Rablás egyébként nem történt.

Sziget Fesztivál 2017 Fotó: Rockstar Photographers

Arról is beszélnek, hogy már Pink koncertjén is előkerült a paprikaspay. Amikor a tömeg a kijárat felé haladt, ketten összeszólalkoztak és az egyikük a spay segítségével próbálta "megnyerni" a vitát.

Repülős Gizi újra akcióbanhttp://www.life.hu/news/20170815-repulos-gizi-visszatert.htmlA 91 éves tolvaj, Repülős Gizi egy ideje nem hallatott már magáról, ám ezúttal ismét lecsapott, Tatabányán. NewsOrigoMa éjszaka láthatók a Perseidákhttp://www.life.hu/news/20170813-ma-ejszaka-lathatok-a-perseidak-az-egen.htmlMa éjszaka láthatók majd az égen a Perseidák, így hullócsillagok százait is láthatják, akik ébren maradnak. NewsOrigoFelakasztotta magát a törpenövésű magyar fiatal (18+)http://www.life.hu/news/20170812-felakasztotta-magat-a-magyar-fiatal.htmlHárom hete veszett nyoma annak a magyar fiatalnak, akit a napokban holtan találtak meg. Felakasztotta magát. News--Négyen meghaltak a viharos időjárás miatt Lengyelországbanhttp://www.life.hu/news/20170812-lengyelorszagban-negyen-meghaltak-a-viharos-idojaras-miatt.htmlNégy ember meghalt, köztük két serdülő, a Lengyelországon szombatra virradóra végigsöprő, záporesővel kísért orkánszerű szélviharok következtében, 28-an pedig megsérültek - közölte szombat reggel Pawel Fratczak, az országos tűzoltóság szóvivője.News--Itt a hidegfront - Vihar, záporeső, zivatar, jégeső a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170812-vihar-zaporeso-zivatar-jegeso-varhato-a-hetvegen-idojaras.htmlPéntekről szombatra virradó éjszaka már az ország középső felében élők is fellélegezhettek: megérkezett a hidegfront. Budapesten a legmagasabb hőmérséklet 25 fok lesz, hajnalban 19-et mértek. News--Tigrisnek álcázott, meztelen emberek szaladgáltak a londoni állatkertben (18+)http://www.life.hu/news/20170811-tigrisnek-alcazott-meztelen-emberek-szaladgaltak-a-londoni-allatkertben.htmlTöbb száz, tigrisnek kifestett ember szaladgált meztelenül a londoni állatkertben, hogy pénzt gyűjtsenek a veszélyeztetett vadmacskáknak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.