Repülős Gizi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 91 éves tolvaj, Repülős Gizi egy ideje nem hallatott már magáról, ám ezúttal ismét lecsapott Tatabányán.

Az ország leghírhedtebb és legidősebb besurranó tolvaja, Repülős Gizi tavaly április óta nem hallatott magáról. Egészen mostanáig nem próbált meg senkitől semmit ellopni, legalábbis senki sem jelentette az esetet. Ám ezúttal egy idős férfi otthonába próbált bejutni azzal a szöveggel, hogy egy régi ismerősét keresi. Az öreg úr bár nem ismerte fel az asszonyt, mégis gyanússá vált neki a fura történet. Kutyája nagy valószínűséggel megérezhette a gazdája félelmeit, így azonnal el is kergette a betolakodót, még a gurulós táskáját is megrángatta.

Repülős Gizi újra lecsapott Forrás: Origo

"Bejött a kapun, és édesapámmal váltott pár szót. Kamumagyarázattal traktálta, valami színházi dolgozóról kérdezősködött, aki valahol itt lakik" - mesélte az esetet a Blikknek az idős férfi fia, aki hozzátette, mindenki legyen résen, ugyanis nagy valószínűséggel másnál is próbálkozni fog az idős asszony.

Meghalt a hős mentőkutya, Aquahttp://www.life.hu/news/20170805-meghalt-a-hos-mentokutya.htmlAqua, a hős mentőkutya 13 éves korában hunyt el. Így búcsúzott tőle hű társa.NewsOrigoNemtelennek nevelik a gyerekeket egy óvodában- Videó!http://www.life.hu/news/20170727-nemtelen-gyerekeket-nevelnek-video.htmlEbben az intézményben nemtelen gyerekeket nevelnek... NewsOrigoElítélték a nőt, aki magát férfinak adta ki párja előtthttp://www.life.hu/news/20170630-eliteltek-a-ferfikent-elo-not.html8 évre ítélték azt a nőt, aki két éven át férfinak adta ki magát szerelme előtt... News--Klein Dávid nem jutott fel a Mount Everest csúcsárahttp://www.life.hu/news/20170526-klein-david-nem-jutott-fel-a-csucsra-visszafordult.htmlKlein Dávidnak nem sikerült eljutnia a Mount Everest csúcsáig, a rossz idő miatt vissza kellett fordulnia. NewsOrigoSzelfizés közben zuhant le a Margit hídról egy fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20170727-szelfizes-kozben-zuhant-le-a-margit-hidrol.htmlManapság mindenki extrém helyeken és helyzetekben szeretné megörökíteni magát. Ezek a fotók azonban elég sokszor a kép alkotóinak életét követelik...News--Egy kis cukiság: hasizomrozmár- Videó!http://www.life.hu/news/20170630-haiszmozos-foka-a-het-sztarja.htmlAz állatos kisvideókat mindenki szereti: cuki kiskutyák, kiscicák mindneki szívét elrabolják. Ám ezúttal olyan videót mutatunk, amilyet még biztosan nem láttál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.