Egy barcelonai magyar, a terrortámadás részleteiről: Videó!

Forrás: AFP/Josep Lago -
terrortámadás Barcelona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Barcelonában élő magyar, Csala Gábor mesélt részleteket a tegnap történt terrortámadással kapcsolatban.

Eddig annyit tudunk, hogy 13-an meghaltak, és körülbelül 50-en megsérültek a város legzsúfoltabb sétálóutcájában. A sofőr egy muszlim férfi, aki a gázolás után elmenekült helyszínről, és egy közeli étteremben ejtett túszokat. A helyi hatóságok elkapták a tettest, így néz ki az Iszlám állam terroristája.

Gyalog próbáltak menekülni az emberek, teljes pánik uralkodott Forrás: AFP/Josep Lago

Csala Gábor nem messze a tett helyszínétől dolgozik, szoftverfejlesztőként. Elmondása szerint nem sokkal 5 óra előtt történt az eset, többen is felsikítottak, majd pár perccel később megjelentek a rendőrautók, a mentők és a tűzoltók is. Gábor egyik barátja pont a gázolás helyszínén tartózkodott egy csapat biciklissel, így ők egésze közelről látták, ahogy hömpölyög a tömeg, majdnem őket is elsodorták, eltaposták.

"Hát ők ugye ott voltak a helyszínen. Hatalmas pánik tört ki, gyakorlatilag még guruló taxikba próbáltak meg emberek beszállni, feltépték az ajtókat. Rohantak minden irányba, mert a metrókat azonnal lezárták, ezért oda nem mehettek, és a vonatállomásokat is, tehát oda sem, ezért mindenki csak gyalog menekülhetett a helyszínről"

így menekült a sorozatsztár a barcelonai merénylet helyszínéről: Videó!

Szörnyű, hogy ismét egy terrorcselekmény miatt haltak meg ártatlan emberek. Az egyik közkedvelt híresség videót is posztolt az esetről, ugyanis szerencsétlenségére pont a helyszínen tartózkodott.
Hőség - Csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiahttp://www.life.hu/news/20170818-idojaras-csaknem-az-egesz-orszagra-figyelmeztetest-adott-ki-a-meteorologia.htmlHárom északkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat péntekre. News--A kánikula után borús, esős idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170817-a-kanikula-utan-borus-esos-ido-varhato-az-unnepi-hetvegen.htmlPénteken még többfelé hőség lesz, a szombaton érkező hidegfront nyomán viszont mintegy 10 fokos lehűlésre, záporokra, zivatarokra kell számítani. Az államalapítás ünnepén is borús, sokfelé szeles, esős lesz az időjárás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből. News--Fürdőzők élesztettek újra egy nőt a Mályi-tóban http://www.life.hu/news/20170817-a-malyi-toban-furdozok-elesztettek-ujra-egy-not.htmlMajdnem tragédia történt szerdán a Mályi-tónál, amikor egy 54 éves nő elmerült a vízben. News--Szellemet videóztak egy temetőben http://www.life.hu/news/20170816-szellemet-rogzitettek-egy-temetoben.htmlBizarr felvétel került napvilágra nemrég: az egyik liverpooli temetőben kísértetet láttak. NewsThinkstockRepülős Gizi újra akcióbanhttp://www.life.hu/news/20170815-repulos-gizi-visszatert.htmlA 91 éves tolvaj, Repülős Gizi egy ideje nem hallatott már magáról, ám ezúttal ismét lecsapott Tatabányán. NewsOrigoMeteor fúródott egy férfi kertjébe: Videó! http://www.life.hu/news/20170815-meteor-landolt-egy-ferfi-kertjeben.htmlKisebb méretű meteor csapódott egy férfi kertjébe Georgiában. Az esetről videó is készült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.