A temetés előtt tűnt el a fiatal lány holtteste

Forrás: Thinkstock -
holttest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két évvel ezelőtt elhunyt texasi 25 éves Julie Mott szülei nem tudták feldolgozni a lány halálát. A gyászukat nehezíti, hogy Julie-t a mai napig nem tudták eltemetni, teste ugyanis két évvel ezelőtt, a gyászszertartást követően, de a hamvasztás előtt nyomtalanul eltűnt. Most azonban úgy tűnik, megoldódhat az ügy. 

A cisztás fibrózisban elhunyt Julie testének eltűnését a szertartás másnapján fedezték fel a Mission Park temetkezési vállalat dolgozói. Egy ideig a lány exét, Bill Wilburnt gyanúsították, ám a holttest az ő őrizetbe vétele után sem került elő. A Daily Mail a frissen napvilágra került információk alapján azt írja, hogy a friss nyomozás szerint valószínűleg egyszerűen csak arról van szó, hogy a Mission Park alvállalkozói keverték el a holttestet, és annak eltűnése mögött nincs semmi sötét szándék - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.