Kisiklott egy vonat, nagyon sokan meghaltak

Forrás: Thinkstock -
vonatbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább huszonhárman meghaltak és hatvanan megsérültek szombat éjjel, amikor kisiklott egy vonat az észak-indiai Uttar Prades államban, Delhitől körülbelül 130 kilométerre. 

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint legalább nyolc kocsi siklott ki, a baleset okai egyelőre tisztázatlanok. A mentőegységek órák óta dolgoznak, egyes hírforrásoktöbb mint 400 sérültet emlegetnek.

Emléktárgyak és relikviák kerültek elő Elvis Presley titkárnőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170820-relikviak-kerultek-elo-elvis-presley-titkarnojetol.htmlA 40 éve elhunyt Elvis Presley életét a mai napig hihetetlen érdeklődés övezi. Az egykori rajongói a mai napig figyelemmel kísérik, ami a Királlyal kapcsolatos, legyenek azok még soha nem hallott pletykák vagy tárgyak, amelyek az énekes birtokában voltak. TV + SztárokAFPÍgy fest most az X-Faktor nagy felfedezettje, Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20170818-igy-fest-most-az-x-faktor-nagy-felfedezettje-krasznai-tunde.htmlBiztosan ti is emlékeztek még Krasznai Tündére, az X-Faktor tehetséges énekesnőjére. Nos, ha régen láttátok, megmutatjuk, hogyan fest most. TV + Sztárok--Hajdú Pétert nem viselte meg a szakítás Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-petert-nem-viselte-meg-a-szakitasa-eszterrel.htmlHajdú elárulta a Bestnek, hogyan érez most az Eszterrel való szakításával kapcsolatban. TV + Sztárok--Így simogatta magát Iggy Azalea a Sziget nagyszínpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-igy-simogatta-magat-iggy-azalea-a-sziget-nagyszinpadan-budapesten.htmlMég a Daily Mail is fotósorozatban mutatta meg, mennyire forróra sikerült Iggy Azalea Sziget-fellépése. TV + Sztárok--Hajdú Péter keresi a szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20170818-hajdu-peter-keresi-a-szerelmet-nem-agglegenytipus.htmlAmíg Katáról úgy tudni, hogy boldog új párjával, addig Hajdú Péter egy újabb szakításon van túl. Eszter állítólag egy másik férfival bulizott, egyrészt ezért váltak ketté az útjaik. Arról is hallani, hogy az is gondot jelentett köztük, hogy mindketten mást vártak a kapcsolattól. TV + SztárokOrigoTornóczky Anitával közös fotón Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-tornoczky-anitaval-kozos-foton-pozol-hajdu-peter.htmlTornóczky Anita és Hajdú Péter 20 éve jó barátságban vannak, most is együtt ünnepelték Anita születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.