Nőt fogdostak egy metál zenekar koncertjén - az énekes félbeszakította a produkciót

koncert szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szexuális zaklatás történ egy koncerten. Az énekes nem hagyta annyiban a dolgot.

Az angol Architects nevű formáció egy holland fesztiválon játszott, amikor az énekes észrevette, hogy a közönség soraiban szexuálisan zaklattak egy nőt, akit éppen a tenyerén vitt a tömeg.

Íme egy videó is az esetről, amit a zenekar saját Twitter oldalára is feltöltött.

"Ez rohadt gusztustalan, és ennek itt k*rvára nincs helye. Ez nem a te tested, és az én koncertemen nem fogsz senkit fogdosni" - beszélt indulatosan az énekes, Sam Carter.

Természetesen az eset nem csak az énekes szerint gusztustalan, rajongói is kiállnak mellette és mélységesen megvetik a férfit, aki ezt tette.

A temetés előtt tűnt el a fiatal lány holttestehttp://www.life.hu/news/20170820-a-temetes-elott-tunt-el-a-fiatal-lany-julie-mott-holtteste.htmlA két évvel ezelőtt elhunyt texasi 25 éves Julie Mott szülei nem tudták feldolgozni a lány halálát. A gyászukat nehezíti, hogy Julie-t a mai napig nem tudták eltemetni, teste ugyanis két évvel ezelőtt, a gyászszertartást követően, de a hamvasztás előtt nyomtalanul eltűnt. Most azonban úgy tűnik, megoldódhat az ügy. News--Maszturbált a fodrász, miközben kisgyerekek haját vágtahttp://www.life.hu/news/20170820-maszturbalt-a-ferfi-mikozben-gyerekek-hajat-vagta.htmlSzörnyű és undorító dolgott tett az a fodrász, aki kisgyerekek haját vágta, közben pedig kielégítette magát. NewsThinkstockAugusztus 20.: Minden, amit a tűzijátékról tudni kellhttp://www.life.hu/news/20170819-mindent-az-augusztus-20-ai-a-tuzijatekrol.htmlTi is készültök már a 2017-es augusztus 20-ai tűzijátékra? Minden információt összegyűjtöttünk a budapesti tűzijátékról. Olvassátok el előre, hogy ne érjen titeket meglepetés. News--Kizuhant a hatodikról a kisgyerekhttp://www.life.hu/news/20170819-kizuhant-a-hatodikrol-a-kisgyerek-tragedia.htmlSzörnyű tragédia történt: meghalt egy négy év körüli kisgyerek.NewsThinkstockAutós üldözés és lövések Ózdonhttp://www.life.hu/news/20170819-autos-uldozes-es-lovesek-voltak-ozdon.htmlŐrizetbe vették azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, és autójával a gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott. NewsOrigoA kánikula után borús, esős idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170817-a-kanikula-utan-borus-esos-ido-varhato-az-unnepi-hetvegen.htmlPénteken még többfelé hőség lesz, a szombaton érkező hidegfront nyomán viszont mintegy 10 fokos lehűlésre, záporokra, zivatarokra kell számítani. Az államalapítás ünnepén is borús, sokfelé szeles, esős lesz az időjárás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.