Felhős, szeles idő várható kedden

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden felhős, szerdán kellemes idő lesz, a hét második fére azonban újra itt a kánikula. 

Kedden északnyugat felől fátyol- és gomolyfelhők érkeznek, de csapadék nem alakul ki. Még gyakran megélénkül a légmozgás. Mérsékelt marad a felmelegedés: 25 fok körüli értékeket mérhetünk. Szerdán ragyogó napsütésre van kilátás, eső kizárt. 21-28 fok valószínű.

Csütörtöktől vasárnapig sok napsütés valószínű, és napról napra melegszik a levegő, a hétvégére visszatérhet az országos hőség 30-36 fokos hőmérséklettel - írja a Köpönyeg.hu.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Kisiklott egy vonat, nagyon sokan meghaltakhttp://www.life.hu/news/20170820-kisiklott-egy-vonat-nagyon-sokan-meghaltak.htmlLegalább huszonhárman meghaltak és hatvanan megsérültek szombat éjjel, amikor kisiklott egy vonat az észak-indiai Uttar Prades államban, Delhitől körülbelül 130 kilométerre. News--Nyolcvannégy éves korában elhunyt Dick Gregoryhttp://www.life.hu/news/20170820-nyolcvannegy-eves-koraban-elhunyt-dick-gregory-komikus.htmlSzombaton éjjel elhunyt az ismert komikus. A gyászhírt a fia tette közzé. News--A temetés előtt tűnt el a fiatal lány holttestehttp://www.life.hu/news/20170820-a-temetes-elott-tunt-el-a-fiatal-lany-julie-mott-holtteste.htmlA két évvel ezelőtt elhunyt texasi 25 éves Julie Mott szülei nem tudták feldolgozni a lány halálát. A gyászukat nehezíti, hogy Julie-t a mai napig nem tudták eltemetni, teste ugyanis két évvel ezelőtt, a gyászszertartást követően, de a hamvasztás előtt nyomtalanul eltűnt. Most azonban úgy tűnik, megoldódhat az ügy. News--Ma éjszaka láthatók a Perseidákhttp://www.life.hu/news/20170813-ma-ejszaka-lathatok-a-perseidak-az-egen.htmlMa éjszaka láthatók majd az égen a Perseidák, így hullócsillagok százait is láthatják, akik ébren maradnak. NewsOrigoTerrortámadás Barcelonában: emberek közé hajtott egy teherautó http://www.life.hu/news/20170817-terrortamadas-barcelonaban-emberek-koze-hajtott-egy-teherauto.htmlEgy fehér furgon hajtott a tömegbe késő délután a La Ramblán, Barcelona szívében. 13-an meghaltak, és körülbelül 50-en megsérültek a város legzsúfoltabb sétálóutcájában. A sofőr egy muszlim férfi, aki a gázolás után elmenekült helyszínről, és egy közeli étteremben ejtett túszokat. News--A kánikula után borús, esős idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170817-a-kanikula-utan-borus-esos-ido-varhato-az-unnepi-hetvegen.htmlPénteken még többfelé hőség lesz, a szombaton érkező hidegfront nyomán viszont mintegy 10 fokos lehűlésre, záporokra, zivatarokra kell számítani. Az államalapítás ünnepén is borús, sokfelé szeles, esős lesz az időjárás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.