Napfogyatkozás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 100 éve volt utoljára Amerikában teljes napfogyatkozás. Nem is csoda, hogya  fél világ lélegzet visszafojtva várta a jelenséget. Íme egy gyönyörű galéria az égi eseményről.

A világsztárok és Amerika teljes lakossága hosszú hónapokig készült arra a természeti csodára, amire a közelmúltban került sor: teljes napfogyatkozás volt, az USA nagy része sötétségbe borult.

Forrás: reddit.com

Számtalan gyönyörű fotó készült erről a nem mindennapi égi jelenségről, amit most csokorba is szedtünk nektek, hogy láthassátok, mennyire gyönyörű dolgokat tud művelni a természet.

7,4 millió ember utazott amerikai térségbe, hogy láthassa a csodát, valamint 4,4 milliónak nézték élőben a közvetítést.

/1708/Csod_2017823161924
Megoldódni látszik a hosszú évekkel ezelőtt eltűnt fiatal lány, Natalee Holloway ügyehttp://www.life.hu/news/20170823-megoldodni-latszik-az-eltunt-natalee-holloway-ugye.htmlNatalee Holloway érettségi vizsgáját ment ünnepelni barátaival, Arubába, ám onnan már sosem érkezett haza. Az eset 12 éve történt, a szülők és a testvér azonban sosem adták fel a keresést. Úgy tűnik, végre megoldódik ez az embert próbáló ügy... NewsThinkstockMegszületett a világ első fehér koalájahttp://www.life.hu/news/20170822-megszuletett-a-vilag-elso-feher-koalaja-a-queenslandi-allatkertben-ausztraliaban.htmlFehér koala született a queenslandi állatkertben Ausztráliában. Szakértők szerint ő az első fehéren született koala a világon. News--Hajnalban -2 fokot is mértek Magyarországon a Bükk fensíkonhttp://www.life.hu/news/20170822-hajnalban-2-fokot-is-mertek-magyarorszagon-bukk-fensikon.htmlAugusztus 22-én a Bükk-fennsík töbreiben hajnalban -2 fokig süllyedt a hőmérő higanyszála. NewsOrigoIlyen volt a 17. FINA és FINA Masters Világbajnoksághttp://www.life.hu/news/20170822-nagyszeruen-sikerult-a-17-fina-es-fina-masters-vilagbajnoksag.htmlA FINA és FINA Masters Világbajnokságon végre a magyar sportolók hazai közönség előtt, hazai pályán teljesíthettek. A megmértettetésekre a világ számos pontjáról érkeztek sportolók és szurkolók is, akik valószínűleg még visszatérnek hazánkba, mert ez az elmúlt pár hét mindenkinek felejthetetlen élményeket adott. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFöldrengés rázta meg az olaszországi Ischia szigetét, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20170822-foldrenges-razta-meg-az-olaszorszagi-ischia-szigetet-egy-ember-meghalt-1.htmlAz olaszországi Ischia szigetén 3,6, későbbi számítások szerint 4-es erősségű földrengés volt, amelynek következtében néhány ház összeomlott, egy ember pedig életét vesztette. News--Felhős, szeles idő várható keddenhttp://www.life.hu/news/20170822-felhos-szeles-ido-varhato-kedden-idojaras.htmlKedden felhős, szerdán kellemes idő lesz, a hét második fére azonban újra itt a kánikula. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.