Mutáns kecske született egy indiai faluban - Videó!

Forrás:Facebook/Samira Aissa -
kecske India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egész falut tart rettegésben egy kecskegida indiában, mivel mutáns, emberfejű ábrázattal született. Az állatról készült videót már 60 ezernél is többen látták!

Igazi szenzáció lett egy kecskegidából, de nem véletlenül. Nem hétköznapi állatról van szó ugyanis! A mutáns kecske emberre hajazó ábrázattal jött a világra, ez a bizarr külső pedig az egész világ érdeklődését felkeltette. Az állatról készült, Facebookra feltöltött videót például már több mint 60 ezer ember látta, a helyiek viszont nincsenek elájulva a furcsa szülöttől.

Bizarr kinézete van a kecskének Forrás:Facebook/Samira Aissa

Az indiai falucska lakóit rettegésben tartja az állat, mivel úgy gondolják, csakis egy démoni teremtményről lehet szó - írja a Fox.

Gyerek szexbaba buktatta le a pedofil férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170823-gyerek-szexbaba-miatt-bukott-le-a-pedofil.htmlSzexbabát rendelt az interneten, lebukott a pedofil. News--Csodálatos képek a napfogyatkozásról - Galériahttp://www.life.hu/news/20170823-galeria-az-amerikai-napfogyatkozasrol.htmlMajdnem 100 éve volt utoljára Amerikában teljes napfogyatkozás. Nem is csoda, hogya fél világ lélegzet visszafojtva várta a jelenséget. Íme egy gyönyörű galéria az égi eseményről. News--Megszületett a világ első fehér koalájahttp://www.life.hu/news/20170822-megszuletett-a-vilag-elso-feher-koalaja-a-queenslandi-allatkertben-ausztraliaban.htmlFehér koala született a queenslandi állatkertben Ausztráliában. Szakértők szerint ő az első fehéren született koala a világon. News--Lift vágta ketté a fiatal nő testét Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20170821-spanyolorszagban-egy-lift-kettevagta-egy-no-testet.htmlSzörnyű tragédia történt Spanyolországban egy fiatal háromgyermekes anyukával: szülés után a kórházi lift vágta ketté a nőt, a szerkezet ugyanis nyitott ajtókkal elindult. A nő apja kétségbeesetten ordítozott: „Megöltétek a lányomat"! News--Lefotózta barátnőjét Loren Bunner, majd meggyilkolta (18+)http://www.life.hu/news/20170821-lefotozta-majd-meggyilkolta-baratnojet-loren-bunner.htmlA fiatal lány kirándulni ment egykori barátjával, de arra nem számított, hogy ez lesz az utolsó túra az életében. A férfi többször rálőtt a lányra, majd az élettelen testet egy szakadékba dobta. Loren Bunner a gyilkosság előtt még képeket is készített a lányról, amik a közösségi oldalakra is felkerültek.NewsOrigoKisiklott egy vonat, nagyon sokan meghaltakhttp://www.life.hu/news/20170820-kisiklott-egy-vonat-nagyon-sokan-meghaltak.htmlLegalább huszonhárman meghaltak és hatvanan megsérültek szombat éjjel, amikor kisiklott egy vonat az észak-indiai Uttar Prades államban, Delhitől körülbelül 130 kilométerre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.