Meghalt egy hegymászó a svájci Alpokban

halál hegymászó Alpok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette egy magyar hegymászó a svájci Alpokban: többen is végignézték a zuhanását. A férfi szörnyet halt, a többiek sokkot kaptak. 

Magyarországról egy 9 fős baráti társaság utazott a svájci Alpokba, hogy megjódítsák a 4478 méter magas Matterhornt. A csúcsot mindannyian elérték, de sajnos már nem értek le mind a kilencen. 10 percre voltak a legalsó állomástól, amikor az egyik tag a gerincen megcsúszott, egy természetes víznyelőbe esett és szörnyet halt.

Szörnyethalt a magyar hegymászó Forrás: Thinkstock

Már mindenki leért, csak József és a társa volt hátra, amikor megtörtént a baj.

BorsnakAmikor utoljára láttam, még a felszerelést sem tudta normálisan használni, de azóta számos nehéz csúcsot megmászott. Mondjuk – ahogy ő fogalmazott – épphogy felért rájuk. Mérges vagyok, mert nem hiszem, hogy tavaly óta annyit fejlődött volna, hogy a Matterhornt meghódíthassa"

Meghalt egy tinédzser a brit Reading Fesztiválon http://www.life.hu/news/20170828-meghalt-egy-tini-egy-brit-fesztivalon.htmlSzörnyű tragédiába torkollott a híres Reading Fesztivál. Egyelőre nem sokat tudni az ügyről. News--Rimini közelében erőszakoltak meg egy nőt a tengerparton barátja szeme láttárahttp://www.life.hu/news/20170828-olaszorszagban-megeroszakoltak-egy-not-a-tengerparton-baratja-szeme-lattara.htmlIgazi tragédia lett a lengyel pár olaszországi nyaralása: a fiatal nőt többen megerőszakolták a tengerparton a barátja szeme láttára, akit előtte brutálisn megvertek. News--Halálra késelte egy osztálytársát a 13 éves tinihttp://www.life.hu/news/20170828-meggyilkolta-egyik-osztalytarsat-egy-13-eves-tini.htmlEgy 13 éves brazil fiú elképesztő kegyetlenséggel végzett a nála egy évvel idősebb osztálytársával. A 14 éves lány vérbe fagyott holttestére az édesanyja talált rá. NewsOrigoBrutálisan megkínozta és megölte magyar származású barátnőjét a férfi (18+)http://www.life.hu/news/20170827-brutalisan-megkinozta-es-megolte-magyar-szarmazasu-baratnojet-az-amerikai-ferfi.htmlA 30 éves Maria Nemethnek egy bűne volt: szex közben az exe nevén szólította gyilkosát.NewsThinkstockDiákkal szexelt Tennille Whitaker tanárnő, amikor rajtakapta egy szülőhttp://www.life.hu/news/20170827-diakkal-szexelt-tennille-whitaker-tanarno-rajtakapta-egy-szulo.htmlAzt állítják a negyvenées, kétgyermekes tanárnőről, hogy több diákjával is szexuális kapcsolatot létesített.NewsOrigo46 évesen meghalt a szteroidozó testépítő, Rich Pianahttp://www.life.hu/news/20170826-46-evesen-meghalt-a-szteroidozo-testepito.htmlRengetegen követték Rich Piana testépítőt a közösségi oldalakon, de a való életben nem volt követendő példa az, amit csinált. Izmait ugyanis szteroidokkal növelte 18 éves kora óta. 46 évesen egy kórházban hunyt el túladagolás miatt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.