Menstruációja miatt aláztak meg egy kislányt: öngyilkos lett

Forrás: Dreamstime -
öngyilkos menstruáció öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomozást indítottak az indiai hatóságok egy 12 éves lány öngyilkossága ügyében. A gyerek állítólag azért ölte meg magát, mert tanára az egész osztály előtt csúnyán megalázta menstruációja miatt. A kislány hétfőn ugrott le, a háza közelében található épületről - jelentette a Reuters brit hírügynökség. 

A kislány még egy búcsúlevelet is hagyott, amiben arról írt, hogy tanára megkínozta. A kislány anyja aarról beszélt, hogy a gyereknek az osztálytársai szóltak, hogy vérfoltok vannak az egyenruháján. Ezt meghallva a tanárnője kiállította az osztály elé, hogy - megalalázó módon - mindenki előtt mutassa meg a foltot.

„Még azt sem vette figyelembe, hogy fiúk is vannak az osztályban. Megkérte, hogy emelje fel a ruháját, majd egy piszkos rongyot adott neki, hogy betétként használja" - tette hozzá lány anyja, akik lépéseket tesznek a tanár ellen.

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.