Meghalt a nő, aki rajta kapta a hűtlenkedő férjét: Videó! (18+)

halál hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes videó került fel nemrég az internetre: egy megcsalt feleség halála döbbentette meg a világot. 

Kína egyik tartományában, szeptember elsején rögzítettek a térfigyelő kamerák egy bizarr haláleset. A kamera előtt egyszer csak egy fekete autó jelenik meg, amelyben - állítólag - egy férfi és egy nő enyelegnek egymással.

A lesötétített üvegek miatt nem vehető ki pontosan, hogy mi történik odabent, ám az látszik, ahogy egy asszony lép az autó mellé, aki állítólag a kocsit vezető férfi felesége, és próbálja kinyitni az ajtókat. Először a vezető oldalán tett kísérletet, majd az anyósülésnél lévő ajtót kezdte el rángatni, de nem járt sikerrel.

Az autó pedig eközben lassan gurulni kezdett, de a nő még mindig nem engedte el a kilincset. A jármű egyre gyorsabb lett, az asszony szaladt mellette a kilincset fogva, de egyszer csak megbotlott, elesett, és besodródott az autó alá. A jármű pedig áthajott rajta, a nő pedig életét vesztette.

Sokba kerül Michael Douglasnak a hűtlenség

Nem is gondolnánk, hogy a mindig vidámnak tűnő házaspár mögött ilyen komoly szabályrendszer áll, pedig itt bizony minden kőbe van vésve, és mindennek ára van. Például az is leírt tény, hogy Douglasnak minden esetleges félrelépés után súlyos összeget kell megfizetnie a feleségének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.