Egy nő holttestére bukkantak Nagykanizsán

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Nagykanizsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták - erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sznopek Veronika közölte: az utcán fekvő holttest miatt értesített rendőrök a közelben figyeltek fel egy férfira, aki megpróbált elfutni előlük, de rövid üldözés után elfogták. A férfi menekülés közben késsel megsebesítette magát, ezért orvosi ellátásban kellett részesíteni. A 39 éves N. Tibor ellen emberölés miatt folyik az eljárás - tette hozzá a szóvivő.

A családi házakkal sűrűn beépített Csányi utca zsákutcába torkolló szakaszát a rendőrség teljesen lezárta. Az utca közepén nyitott ajtóval álló személyautó látszik, amelytől pár lépésre, a járdán, fóliával letakarva fekszik az áldozat holtteste.

17 éves diákjával szexelt az 52 éves tanár http://www.life.hu/news/20170907-35-evvel-fiatalabb-tanitvanyaval-szexelt-a-tanarno.htmlSaját gyermekei jelentették fel a tanárnőt, aki egy 17 éves diákjával került szexuális kapcsolatba. News--Borsodnádasdi gyilkosság: Döntött a bíróság Csenge gyilkosának sorsárólhttp://www.life.hu/news/20170907-borsodnadasdi-gyilkossag-dontott-a-birosag-csenge-gyilkosanak-sorsarol.htmlA Miskolci Törvényszék csütörtökön délelőtt hozott ítéletet B. Roland sorsáról. News--Zápor, zivatar, szél is lehet csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20170907-zapor-zivatar-szel-csutortokon-idojaras.htmlEzeken a területeken jöhet zápor, zivatar és kellemetlen szél csütörtökön. News--Borsodnádasdi gyilkosság: Kiderült, mi történt a szörnyűség előtthttp://www.life.hu/news/20170907-borsodnadasdi-gyilkossag-ez-tortent-elotte.htmlB. Roland egész nap drogozott és alkoholt ivott, mielőtt a vízaknába dobta volna a 17 éves borsodnádasdi K. Csengét.News--Tűzoltók mentették ki a lány beszorult ürülékét http://www.life.hu/news/20170906-eldugult-a-vece-majd-a-lany-is-beszorult.htmlA világ legkínosabb első randija került fel a netre, amit nem lehet eltitkolni az internet népe elől. NewsOrigoHalálos baleset történt a BAH csomópontnál - Fotó!http://www.life.hu/news/20170906-a-bah-csomopontnal-halalos-baleset-tortent.htmlHajnalban egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött a BAH csomópontnál egyelőre tisztázatlan körülmények között. A balesetben egy ember a helyszínen az életét vesztette. NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.