hétvége időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén többször megerősödik a szél, helyenként zápor, zivatar is lehet. Több lesz viszont a napsütés és ismét melegszik a levegő, többfelé lehetnek 30 fok körüli maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből.

Pénteken mindenütt több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A szél az Észak-Dunántúlon élénk, néhol erős lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet az északi országrészben többnyire 6-11 Celsius-fok között, a felhős déli területeken 12-13 fok körül alakul. A legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű.
Szombaton délelőtt gyengén felhős, napos időre lehet számítani, de aztán felhősebb lesz az ég, keleten elszórtan, nyugaton néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Emellett sokfelé megerősödik, a Fertő tó környékén olykor viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 8-15 fok lehet. Napközben 25-29 fokig melegszik a levegő.
Vasárnap napos idő várható, de többfelé megerősödik a szél. Délutántól a Dunántúlon valószínű helyenként zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 10-17 fok között valószínű. A nappali maximumok 26-31 fok között alakulnak.

Készülnek a lakosok Floridában a hurrikánra - Fotóhttp://www.life.hu/news/20170907-florida-fele-tart-a-hurrikan.html248 kilométeres sebességgel száguld az Irma hurrikán Florida partjai felé, ahol a lakosok fejvesztve rohannak a boltokba, és felvásárolnak, amit csak érnek. NewsEgy nő holttestére bukkantak Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20170907-gyilkossag-nagykanizsan.htmlHoltan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták - erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.NewsThinkstock17 éves diákjával szexelt az 52 éves tanár http://www.life.hu/news/20170907-35-evvel-fiatalabb-tanitvanyaval-szexelt-a-tanarno.htmlSaját gyermekei jelentették fel a tanárnőt, aki egy 17 éves diákjával került szexuális kapcsolatba. News--Borsodnádasdi gyilkosság: Döntött a bíróság Csenge gyilkosának sorsárólhttp://www.life.hu/news/20170907-borsodnadasdi-gyilkossag-dontott-a-birosag-csenge-gyilkosanak-sorsarol.htmlA Miskolci Törvényszék csütörtökön délelőtt hozott ítéletet B. Roland sorsáról. News--Zápor, zivatar, szél is lehet csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20170907-zapor-zivatar-szel-csutortokon-idojaras.htmlEzeken a területeken jöhet zápor, zivatar és kellemetlen szél csütörtökön. News--Borsodnádasdi gyilkosság: Kiderült, mi történt a szörnyűség előtthttp://www.life.hu/news/20170907-borsodnadasdi-gyilkossag-ez-tortent-elotte.htmlB. Roland egész nap drogozott és alkoholt ivott, mielőtt a vízaknába dobta volna a 17 éves borsodnádasdi K. Csengét.News--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.