Élő adásban eresztett el egy galambot a meteorológus, Chris Dunn - Videó

Forrás: Facebook/Chris Dunn -
meteorológus Adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elismert, díjazott meteorológus volt Chris Dunn, de most nem a munkássága, hanem a gázai miatt került a figyelem középpontjába: élő adásban eregetett galambot...

Meghökkentő és vicces pillanatnak lehettek szemtanúi az alabamai tévécsatorna nézői, a meteorológus ugyanis nem tudta visszatartani a gázokat. Chris Dunn évtizedek óta dolgozik időjósként, munkáját Emmy-díjjal is jutalmazták, ám most nem a profizmusa miatt ismerheti meg nevét a világ, hanem egészen más miatt.

Chris Dunn élő adásban pukizott Forrás: Facebook/Chris Dunn

A meteorológus ugyanis élő adásban pukizott, elég látványosan, és elég hangosan

egy mondat közepén! Chriss Dunn éppen azt ecsetelte, hogy egy meglehetősen csendes hétvége elé néznek, majd pucsított egyet, hogy a feneke kikerüljön a kamera látóteréből, és pukizott egyet, amit nem lehetett nem észrevenni. Érdekes, hogy a meteorológus nem jött zavarba a hangos galambtól, folytatta a jelentést, mintha mi sem történt volna sőt, úgy nézett ki, mintha egy kicsit még őt magát is szórakoztatta volna az eset. Azt persze nem gondolhatta, hogy ennek nem megy híre, hála az internetnek, mindenki láthatja a történelmi pillanatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.