Pontosan a gyerekek orra alá tojt a medve (video)

Forrás: Thinkstock -
medve Kaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álmukban sem gondolták azok a gyerekek, akik a mitchigani állatkertbe kirándultak, hogy milyen meghökkentő látványban részük. A biológiai tudások valószínűleg gyarapodott és soha nem fogják elfelejteni a grizzlys kalandot.

Átlagosan induló videót töltöttek fel a netre egy osztályról, akik éppen a megtermett grizzly medvét nézegetik sétájuk során. A medve először csak toporog, forgolódik, aztán az üvegfal felé fordítja hátsófelét. A gyerekek minden lépését követték az állatnak, de nem gondolták volna, hogy mire odaérnek, a medve éppen dolgát fogja végezni. Még jó, hogy volt üvegfal, mert ha csak kerítés választotta volna el a ragadozót a látogatóktól, biztosan pórul jártak volna. Mindenesetre ez valószínűleg a legmaradandóbb élmény lesz az állatkertből, mert a gyerekek láthatólag jól szórakoztak, egyikük talán még meg is simogatta volna az állatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.