Meggyilkolta apját a 17 éves Dávid: feladta magát

Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100 -
gyilkosság apa Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szlovákiai Galántában egy 17 éves fiú jelentkezett a rendőrségen azzal, hogy meggyilkolta édesapját. A 43 éves férfit nyílt sebekkel a mellkasán találták meg holtan.

Ritkán fordul elő, hogy egy gyilkosság elkövetője előbb jelentkezik a rendőrségen, mint hogy fény derült volna a tettére, a szlovákiai Galántán mégis ez történt. A 17 éves Dávid azzal kereste meg a rendőrséget, hogy megölte az apját. A 43 éves Józsefet később nyílt mellkasi sebekkel és súlyos fejsérülésekkel találták meg holtan.

Kegyetlenül végzett apjával a 17 éves fiú - Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100

A rendőrség egyelőre nem adott hivatalos információt a körülményekről, mindenesetre a család egyik barátja nyilatkozott, ő tudni véli, miért történhetett a tragédia.

Az autószerelő apa ugyanis alkoholista volt, és amikor ivott agresszívvá vált.

Egy kocsmából ki is tiltották viselkedése miatt, valószínű, hogy Dávid is ezért fordult apja ellen. Hiába vallotta be azonban tettét, a rendőrség egyelőre senkit nem gyanúsít - írja a noviny.sk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.