Bosszút állt férje szeretőjén a feldühödött asszony - Videó!

bosszú szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez ám a bosszú! Így torolta meg férje szeretőjén a hűtlenséget a megcsalt asszony.

Egy vietnámi nőnek feltűnt, hogy férje munka után inkább szeretőjéhez siet, nem pedig hozzá és három gyerekükhöz. A megcsalt asszony gyerekeivel és anyósával együtt kileste, majd meglepte a párocskát. A feleség olyan dühbe gurult, hogy kegyetlen bosszút állt - írta meg a Mirror.

Gyerekeivel és férje anyjával meztelenre vetkőztették a szeretőt, majd kopaszra borotválták, fényes nappal, a nyílt utcán. Az esetről valaki felvételt is készített, így a nő megalázása most már örökké az interneten fog keringeni.

Pontosan a gyerekek orra alá tojt a medve (video)http://www.life.hu/news/20170908-gyerekek-nezik-a-kakalo-medvet.htmlÁlmukban sem gondolták azok a gyerekek, akik a mitchigani állatkertbe kirándultak, hogy milyen meghökkentő látványban részük. A biológiai tudások valószínűleg gyarapodott és soha nem fogják elfelejteni a grizzlys kalandot. News--Öngyilkos lett a fiatal dél-afrikai modell, Lebo Mathuloe (18+)http://www.life.hu/news/20170908-lebo-mathuloe-ongyilkos-lett.htmlOtthonában találták meg holtan a gyönyörű modellt, Lebo Mathuloe-t. Eleinte arról pletykáltak, hogy gyilkosság történt, de kiderült, hogy a lány önkezűleg vetett véget az életének. News--Meggyilkolta apját a 17 éves Dávid: feladta magáthttp://www.life.hu/news/20170908-meggyilkolta-apjat-a-17-eves-david-feladta-magat.htmlA szlovákiai Galántában egy 17 éves fiú jelentkezett a rendőrségen azzal, hogy meggyilkolta édesapját. A 43 éves férfit nyílt sebekkel a mellkasán találták meg holtan. News--Egy tavat átúszva menekült meg a 15 éves tinilány (18+)http://www.life.hu/news/20170908-batorsaganak-koszonhetoen-menekult-meg-a-tinilany.htmlElképesztő történet került nemrég napvilágra egy 15 éves lányról, aki kizárólag a bátorságának és némi szerencsének köszönheti, hogy megmenekült a pokolból. News--Ilyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170908-napsutes-zapor-is-lesz-a-hetvegen.htmlEzen a hétvégén még érdemes kimoccani, de esernyő azért legyen nálad. News--Egy nő holttestére bukkantak Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20170907-gyilkossag-nagykanizsan.htmlHoltan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták - erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.