Guinness Rekord bicikli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biciklis rekordot dönthet emberfeletti teljesítményével Dávid, aki alvás nélkül bringázott keresztül 7 országon. 

A 25 éves Kővári Dávid olyan rekordot dönthet meg, amit nem is tudunk ép ésszel felfogni. A fatal férfi ugyanis nyeregbe pattant, és alvás nélkül tekert árt 7 országon. Persze időnként megállt pihenni, hiszen az izmai nem bírták volna a folyamatos igénybevételt.

A szintideje 24 óra volt, ami döbbenetes teljesítmény. Elmondása szerint azért vállalkozott a kihívásra, mert a rekordok könyvében ilyen eredményt még nem talált.

"Sikerült, bár nem könnyen, hiszen régóta edzettem a kihívás teljesítésére. Alvásra nem szakítottam időt, olykor persze megálltam pihenni, étkezni, és nyújtani az izmaimat azért, hogy bírjam a tempót" - mesélte az élményeit Dávid.

Azt is bevallotta, hogy az utolsó száz kilométeren meghúzodott a térde, így komoly nehezítéssel kellett végig csinálnia a hátralévő távot. Viszont olyan szépségeket is megtapasztalt, amelyeket egy átlagos hétköznapon sosem lehetett volna:

"Különös élmény volt osztrák területen a felkelő nap fényében haladni, alig ötfokos időben kerekeztem, és bizony fáztam a nyeregben" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.