Újabb borzalmas részletek derültek ki a magyar pszichiáter fiának ügyében

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság drog pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint májusban leszúrta, majd egy táskába rejtette és elásta áldozatát Budapesten - közölte a Fővárosi Törvényszék vasárnap az MTI-vel.

A Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap a szökés és elrejtőzés veszélye miatt rendelte el az előzetes letartóztatást; a férfit emberölés bűntettével gyanúsítja a nyomozó hatóság, V. Zsolt a gyanú szerint májusban egy vita utáni dulakodásban legalább 70 késszúrással megölte a sértettet, a holttestet egy nagyméretű vízhatlan táskába tette, majd Budapest XI. kerületében, egy fás, bokros területen elásta.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A bíróság megállapította, hogy az emberölés bűntettének megalapozott gyanúját többi között a helyszíni szemle adatai, a telefonszolgáltatók válaszai, a tanúvallomások és a gyanúsított beismerő vallomása támasztják alá. A bíróság a végzés indoklásában kifejtette, hogy a bűncselekmény rendkívül súlyos, öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, és a társadalomra kiemelkedően veszélyes. A bíróság megállapította a szökés és elrejtőzés veszélyét, amelyet csak az előzetes letartóztatás zárhat ki. A gyanúsított előzetes letartóztatása az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb október 10-ig tart.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján szombaton közölte, hogy emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves férfi ellen. Ismertették: korábban bejelentést kaptak arról, hogy május 17-én újbudai tartózkodási helyéről eltűnt egy fiatal férfi. Az eljárás során felmerült a gyanú, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett. A BRFK nyomozói keresőkutya segítségével hétfőn a XI. kerületben egy fás, bokros területen elásva találták meg az eltűnt Benjamin holttestét. A helyszínelésnél megállapították, hogy a férfit "brutális módon ölték meg, testén hetven késszúrás található". A nyomozók csütörtök reggel saját lakásában elfogták a 31 éves budapesti V. Zsoltot, aki a gyanú szerint megölte az eltűnt férfit.

A rendőrség egyelőre nem közölte, mi volt a gilkosság indítéka, a Blikk információi szerint a két férfi kábítószer miatt veszett össze. Banjamin családja éppen külföldön tartózkodott, amikor a fiú holttestét megtalálták. Azonnal hazaindultak. Egy ismerős elmondása szerint Benjámin szerette sokkos állapotban vannak.

30 fokkal kezdődik a jövő hét http://www.life.hu/news/20170910-harminc-fok-meleggel-indul-a-jovo-het.htmlHa valaki hiányolta a kánikulát, a harminc fokot, annak nem kell aggódnia, ugyanis holnap újból beköszönt a nyárias meleg. News--Hamarosan lecsap az Irma hurrikán Floridára http://www.life.hu/news/20170910-hamarosan-lecsap-floridara-az-irma-hurrikan.htmlNem is tudjuk elképzelni, hogy mit élhetnek át a helyiek. NewsOrigoHázi őrizetet szeretne a hidegvérű gyilkos családja http://www.life.hu/news/20170910-k-balint-haziorizetet-kerne-a-csaladja.htmlK.Bálint családja szeretné megmenteni a gyilkos férfit a börtöntől. Ám erre valószínűleg semmi esélye azok után, hogy kegyetlen hidegvérrel végezte ki tavaly M.Vivient. NewsThinkstockŐ az a lány, aki a kakijával dobálózott az első randinhttp://www.life.hu/news/20170908-megtalaltak-a-kakijaval-randizo-lanyt.htmlFelfedte a kilétét a lány, aki egy randijának köszönhetően vált pillanatok alatt híressé. News--Meggyilkolták és elásták a híres magyar pszichiáter eltűnt fiáthttp://www.life.hu/news/20170909-megoltek-es-elastak-a-pszichiater-eltunt-fiat.htmlA közelmútlban, a neves magyar pszichiáter, Bajtsi Miklós közösségi oldalon kért segítséget, mert eltűnt a fia. Akkor még senki sem gondolta, hogy valaki meggyilkolta... News--Bosszút állt férje szeretőjén a feldühödött asszony - Videó!http://www.life.hu/news/20170909-durva-bosszut-allt-ferje-szeretojen-az-asszony-video.htmlEz ám a bosszú! Így torolta meg férje szeretőjén a hűtlenséget a megcsalt asszony.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.