Vizelettel pótolta a megevett levest az ételfutár

Forrás: AFP -
ételfutár vizelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamiért a futár úgy gondolta, hogy senkinek nem fog feltűnni a különbség a vizelet és a bableves között. Rosszul hitte. 

A kínai Chengdu városában kirúgtak egy ételfutárt, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen elég bizarr dolgot tett. Múlt hónapban, a kínai Valentin nap idején egy nő elhatározta, hogy levest főz a férjének, amelyet egy futár céggel fog elküldetni a munkahelyére.

Vizelettel pótolta a megevett levest az ételfutár Forrás: AFP

A levesfeladás meg is történt, ám a férj nem sokkal később furcsa kérdéssel hívta fel a nejét. Azt akarta megtudni, hogy mikor készült a bableves, ugyanis döbbenetesen büdös szaga van. Néhány telefonnal később kiderült, hogy az ételfutár megette a leves felét, amit szeretett vona pótolni. De mivel nem talált a környéken vizet, ezért

önmaga vizeletével húzta fel a termoszt.

A futár pénzt ajánlott fel a férfinak, aki természetesen hajthatatlan volt a dühtől. Még a cég tulajdonosa is felkereste, hogy személyen kérjen tőle bocsánatot a lehetetlen incidens miatt, de a férj ennek ellenére feljelentést tett, ezért a rendőrség vizsgálatot indított - írta meg a Shanghaiist.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.