Csoportos nemi erőszakkal vádolják a Decapitated tagjait

Decapitated erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr eset került nemrég napvilágra, ám azt még nem tudjuk, hogy mi az igazság: a hírek szerint a rock együttes tagjai megerőszakoltak egy lányt. 

Csoportos nemi erőszakkal vádolják a Decapitated nevű rock zenekart. A lengyel származású zenészek a vád szerint a Washington állambeli Spokane-ben léptek fel augusztus 31-én, ekkor történt az erőszak is.

Egyelőre nem tudni, hogy kinek van igaza Forrás: www.BandPhoto.pl - Kickass Music Photography \m//Www.Bandphoto.Pl

A 27 és 35 év közötti zenészek a koncertet követően a turnébuszba invitáltak egy lányt, aki a közös bulizás reményében velük tartott. Ám ott állítólag sorra mind a négy tag megerőszakolta, bár a gyanúsítottak a rendőrségen mást állítottak.

Volt aki azt mondta, hogy semmi ehhez hasonló nem történt, de egy másik vallomás szerint azonban az egyik férfi valóban szexuális kapcsolatba került a fiatal lánnyal. Mivel a lány testén külső sérüléseket fedeztek fel, ezért nyomozást indítottak az ügyben. A zenekar pedig tolmcsára és ügyvédre vár éppen - írta meg a Spokesman.

Nemi erőszak történt egy amerikai valóságshow-ban

Sajnos nem először fordul elő, hogy egy valóságshow szereplői minden határon túlmennek. Magyarországon is volt már példa hasonlóra, de most egy amerikai műsorban történtektől hangos a sajtó: nemi erőszak történt, ezért leállították a forgatást. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.