Csenge gyilkosa a lány anyjának szemébe nevetett

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
gyilkosság Borsodnádasd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyászoló édesanya a gyilkossal való első találkozásáról beszélt. Ismerte a fiút, még bocsánatot is kért tőle, amiért meghurcolják, ő pedig belenevetett az anya szemébe. 

Alig egy hete találták meg a 17 éves borsodnádasdi Csenge holttestét, de már a gyilkosa is megvan. A férfi nem ismeretlen a lány szülei előtt, Rolandtól még bocsánatot is kért a lány anyja, amiért meghurcolják, a fiú pedig belenevetett az arcába.

Csenge gyilkosa belenevetett a gyászoló anya szemébe Fotó: Csudai Sándor - Origo

És belenevetett a szemembe,

Blikk

Németországban találták meg holtan az Ajkáról eltűnt Dávidothttp://www.life.hu/news/20170911-nemetorszagban-holtan-talaltak-az-eltunt-davidot.htmlAugusztusban tűnt el Dávid, de sajnos nem került elő élve. Holttestét Németországban találták meg, és egyelőre nem tudják, mi történhetett a 23 éves fiúval. News--Csoportos nemi erőszakkal vádolják a Decapitated tagjait http://www.life.hu/news/20170912-nemi-eroszakkal-vadoljak-a-decapitated-egyuttest.htmlBizarr eset került nemrég napvilágra, ám azt még nem tudjuk, hogy mi az igazság: a hírek szerint a rock együttes tagjai megerőszakoltak egy lányt. News--Vizelettel pótolta a megevett levest az ételfutár http://www.life.hu/news/20170912-belevizelt-az-etelhordoba-a-futar.htmlValamiért a futár úgy gondolta, hogy senkinek nem fog feltűnni a különbség a vizelet és a bableves között. Rosszul hitte. NewsAFPKövetőrendszer mobilrahttp://www.life.hu/news/20170912-kemprogrammal-figyeld-autodat.html4,5 millió követőegységet adott el egy cég, amit, ha az autódban elhelyezel, bármikor meg tudod nézni, hol jár a kocsi. A jó hír az, hogy pillanatnyilag ez a legolcsóbb olyan eszköz, amivel a saját autód kéme lehetsz. NewsOrigoGusztustalan dolgokat hazudott Csenge édesanyjának a gyilkos http://www.life.hu/news/20170912-ezt-hazudta-csenge-edesanyjanak-a-gyilkos.htmlMegszólalt Csenge édesanyja, és döbbenets dolgokat mesélt. NewsThinkstockÉletét vesztette Swe Swe Win, jósnő - Fotó! http://www.life.hu/news/20170912-meghalt-swe-swe-win-jovobelato.htmlElhunyt az E.T. néven ismert nő, aki sok befolyásos ember tanácsosa volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.