Savval támadtak fiatal amerikai turistákra Marseille-ben

sav Marseille támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Savval támadtak négy fiatal amerikai turistára vasárnap reggel a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán, az elkövetőt elfogták - közölte a marseille-i ügyészségi hivatal.

Két áldozatnak - egy 20 és egy 21 éves nőnek - az arcára került a sav, egyiküknek valószínűleg a szeme sérült meg. A másik két nő sokkos állapotba került a támadás miatt. Valamennyiüket kórházba szállították.

A sav borzalmas oncsolást végez a testen - Resham Khan modellt is savval öntötték le korábban Forrás: gofundme.com

A La Provence című lap rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy az elkövető, egy 41 éves nő, nem menekült el, hanem ott maradt a helyszínen a támadás után, és a hatóságok őrizetbe vették. A lap úgy tudja, a rendőrség nem terrortámadásként kezeli az esetet, a támadó gyaníthatóan zavart elmeállapotú volt.

Borús, szeles idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20170917-borus-szeles-ido.htmlOrszágszerte szél, sok eső, illetve heves zivatarok veszélyére figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. A viharos szél miatt két dél-alföldi megyében másodfokú riasztásokat is kiadtak. Az érintett területeken a következő órákban 90 kilométer/órás széllökések is lehetnek. News--A legkínosabb esküvői videó: Nézd meg, hogy rontott be a templomba a szeretőhttp://www.life.hu/news/20170917-berontott-a-templomba-a-szereto-video.htmlA menyasszony élete legboldogabb napjára készült, de rémálom lett belőle. Nem tudjuk, létezik-e ennél cikibb helyzet. News--Szörnyethalt a 22 éves modell, Bree Kellerhttp://www.life.hu/news/20170915-szornyet-halt-a-22-eves-modell.htmlTragikus balesetben hunyt el a gyönyörű modell, Bree Keller. 22 éves volt. NewsOrigoElütöttek egy anyát a kisbabájával együtt: a nő halottnak hitte gyermekéthttp://www.life.hu/news/20170915-elutottek-egy-anyat-a-kisbabajaval-egyutt.htmlZöld jelzésnél haladt át a 12. kerületben egy anyuka kisbabájával, akit magához szorított. Egy autó azonban elsodorta őket. A pánikba esett és komoly sérüléseket szenvedett anyuka azt hitte, meghalt a gyermeke, végig azt ordítozta, hogy „meghalt a kisbabám". News--Szörnyet mosott partra a tenger a Harvey hurrikán után - Fotó!http://www.life.hu/news/20170913-szornyet-mosott-partra-a-tenger-a-harvey-hurrikan-utan.htmlA Harvey hurrikán után egy hatalmas, eddig azonosítatlan szörnyet találtak egy tengerparton Texas partjainál. News--Meztelenül örökítették meg a leendő állatorvosnőket - Fotók!http://www.life.hu/news/20170913-meztelenul-orokitettek-meg-a-leendo-allatorvosnoket.htmlNincs is annál szebb dolog, mint mikor a csinos nők jó cél érdekében vetkőznek: így tett pár állatorvos is, akiken csak kalap és csizma maradt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.