Időjárás: esőre és borús időre számíthatunk

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
eső időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás fölött átvette uralmat az ősz, a legtöbb helyen esőre és borongós időre számíthatunk. Csak néha lesz olyan szerencsék, hogy meglátjuk a napot is. 

Hétfőn változóan felhős lesz az ég, nyugat felől pedig újabb nedves levegő érkezik, így a Dunántúlon délutántól ismét esőre és záporesőre kell számítani. Reggel 9 fok körül alakul a hőmérséklet, délután akár elérheti a 20 fokot is. Kedden borult és erősen felhős lesz az ég, nagyon sok helyen lesz csapadék is, nyugaton jelentős mennyiségű eső várható.

Szomorkás, esős időre számíthatunk Forrás: Csudai Sándor - Origo

Szerdán és csütörtökön is marad a borongós, szomorkás, szürke nap, természetesen sok esővel.

Az ÉNy-i szél fokozatosan megerősödik, csütörtökön már nagy területen lesz viharos.

15 fok körüli csúcsérték valószínű. Pénteken azonban már csökken a felhőzet, több órára is kisüthet a nap, 17 és 22 fok között alakul a maximum. Szombaton elszórtan alakul ki csapadék, és 20 fok körül lesz a csúcs, míg vasárnap az eső helyett a szél veszi át a terepet, 21 fok körüli maximumra számíthatunk - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.