Futás közben rendszeresen egy család háza elé székel a nő

szar futás Kaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint csak az indítékra lennénk kíváncsiak, hiszen biztosan nem véletlenül ürít a ház elé a futónő. 

Úgy tűnik a szeptember a kakis sztorik időszaka. Nemrég a székletével beszorult lány történetén röhögött mindenki, akit a tűzoltók mentettek ki a kínosra sikeredett első randiról, most pedig újabb székletközpontú történet került napvilágra:

Coloradóban keresi a rendőrség azt a nőt, aki futás közben rendszeresen megáll az egyik család háza előtt, leguggol, és odaszékel. A ház asszonya, Cathy Budde elpanaszolta, hogy az elmúlt hetekben 7 alkalommal történt ehhez hasonló, pedig a környéken még nyilvános vécé is van.

Egyelőre senkinek sincs elképzelése a dolog indítékát illetően Forrás: KKTV

Cathy elárulta, hogy már táblát is kihelyezett a házuk elé, de nem járt vele sikerrel. Mondjuk kíváncsiak lennénk a tábla szövegére is. Biztos valami ilyesmi lehetett: "Kedves futónő, kérlek, ne sz*rj állandóan a házunk elé! Üdvözlettel, Cathy Budde."

A Colorado Springs egyik rendőrtisztje, Howard Black is nyilatkozott, aki 35 éve van a pályán, de ehhez hasonlót még sosem tapasztalt. Egyelőre még azt sem tudni, hogy futás közben ürítő nő egyáltalán ép elméjű-e vagy sem - írta meg a BBC.

Tizenkét év fegyházra ítélték a 66 éves ceglédi férfit kiskorú elleni szexuális erőszak miatthttp://www.life.hu/news/20170920-tizenket-ev-fegyhazra-iteltek-a-66-eves-cegledi-pedofilt.htmlTizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék kedden egy ceglédi férfit, aki szexuális erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. Az ítélet nem jogerős. News--Így próbálják átverni a Magyar Telekom ügyfeleit http://www.life.hu/news/20170919-csalok-probaljak-atverni-a-magyar-telekom-ugyfeleit.htmlEgyre profibb módszerekkel próbálnak a csalók pénzt kisajátítani ártatlan emberek pénztárcájából. Ezúttal a Magyar Telekom ügyfeleinek érdemes jobban odafigyelni... News--Szeptember 23-án eljöhet a világvége!http://www.life.hu/news/20170919-szeptember-23-an-eljohet-a-vilagvege.htmlMár csak néhány napig élvezhetjük az életet, ugyanis szeptember 23-án eljön a világvége, legalábis David Meade numerológus szerint. NewsThinkstockMagyarországra is kerülhetett a németországi üvegszilánkos édességbőlhttp://www.life.hu/news/20170919-magyarorszagra-is-kerulhetett-az-uvegszilankos-edessegbol.htmlEgy Németorszgában gyártott nugát szeletben üvegdarabot találtak, de nemcsak ott került forgalomba az édesség. Magyarországon is lehett a szennyezett szeletből! News--George Spear és Jean Spear 75 év házasság után néhány óra különbséggel haltak meghttp://www.life.hu/news/20170919-george-spear-es-jean-spear-75-ev-hazassag-utan-egymas-utan-haltak-meg.htmlNéhány óránál tovább nem bírta egymás nélkül a 75 éve házas pár: egymás után távoztak az élők sorából néhány héttel azután, hogy megünnepelték évfordulójukat. George Spear és Jean Spear boldog időket töltöttek együtt, és együtt is érte el őket a vég. News--Szörnyethalt a 22 éves modell, Bree Kellerhttp://www.life.hu/news/20170915-szornyet-halt-a-22-eves-modell.htmlTragikus balesetben hunyt el a gyönyörű modell, Bree Keller. 22 éves volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.