Tizenkét év fegyházra ítélték a 66 éves ceglédi férfit kiskorú elleni szexuális erőszak miatt

pedofil Cegléd bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék kedden egy ceglédi férfit, aki szexuális erőszakot követett el egy hétéves kislány ellen. Az ítélet nem jogerős.

A törvényszék sajtóosztálya által az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a 66 éves vádlott tavaly decemberben behúzta háza udvarába a kislányt, aki testvéréért ment az óvodába. A sértettet a házban az ágyra fektette, és amikor a kislány megpróbált ellenkezni, ököllel ütötte a fejét, majd szexuális erőszakot követett el ellene. A vádlott a gyermeket ezután sem engedte haza. A kislány eltűnését nevelőanyja jelentette be, a gyermeket a rendőrök este találták meg a vádlott lakásán.

12 év letöltendő fegyházra ítélték a hét éves ceglédi kislány támadóját - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A bíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, valamint aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettében, és 12 év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte.

Savval támadtak fiatal amerikai turistákra Marseille-benhttp://www.life.hu/news/20170917-savval-tamadtak-fiatal-amerikai-turistakra-marseille.htmlSavval támadtak négy fiatal amerikai turistára vasárnap reggel a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán, az elkövetőt elfogták - közölte a marseille-i ügyészségi hivatal.News--Szeptember 23-án eljöhet a világvége!http://www.life.hu/news/20170919-szeptember-23-an-eljohet-a-vilagvege.htmlMár csak néhány napig élvezhetjük az életet, ugyanis szeptember 23-án eljön a világvége, legalábis David Meade numerológus szerint. NewsThinkstockLefejezte, majd enni kezdte az áldozatát egy kannibál (18+)http://www.life.hu/news/20170919-lefejezett-aldozatabol-evett-a-gyilkos.htmlA rendőrök rálőttek a férfira, aki éppen a frissen meggyilkolt áldozatából "falatozott"... NewsOrigoÍgy próbálják átverni a Magyar Telekom ügyfeleit http://www.life.hu/news/20170919-csalok-probaljak-atverni-a-magyar-telekom-ugyfeleit.htmlEgyre profibb módszerekkel próbálnak a csalók pénzt kisajátítani ártatlan emberek pénztárcájából. Ezúttal a Magyar Telekom ügyfeleinek érdemes jobban odafigyelni... News--George Spear és Jean Spear 75 év házasság után néhány óra különbséggel haltak meghttp://www.life.hu/news/20170919-george-spear-es-jean-spear-75-ev-hazassag-utan-egymas-utan-haltak-meg.htmlNéhány óránál tovább nem bírta egymás nélkül a 75 éve házas pár: egymás után távoztak az élők sorából néhány héttel azután, hogy megünnepelték évfordulójukat. George Spear és Jean Spear boldog időket töltöttek együtt, és együtt is érte el őket a vég. News--Felvették a torreádor halálát - Videó - 18+http://www.life.hu/news/20170919-bika-olte-meg-a-torreadort.htmlA véres sport kedvelői nem feltétlenül azért mennek az arénába, hogy végignézzék, ahogy a bikát agyonszúrják. Mindig benne van a levegőben a feszült várakozás, hátha a torreádor is megsérül a viadalban. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.