Megitta a kisbabának szánt anyatejet a bébiszitter: videó

bébiszitter videó térfigyelő kamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya teljesen kiakadt, mikor megtudta, hogy a bébiszitter megitta az anyatejet. El is bocsátotta a családtól. 

Egy videófelvétel bizonyítja, hogy a tajvani bébiszitter előszeretettel fogyasztja a kicsiknek szánt anyatejet. Hiába volt beépített kamera a házban, mégsem volt olyan könnyü lebuktatni az 58 éves nőt.

Az egyik felvételen jól látszik, ahogy letekerte a cumisüveg tetejét, de még mielőtt megitta volna a tejet, ellenőrizte, hogy van-e kamera a helyiségben. Mikor kiderült, hogy van, kiment a konyhába, és ott fogyasztotta el az üveg tartalmát.

Ezután az anyuka rajta kapta, ahogy egy üres cumisüveggel kóricál, ezért kérdőre vonta a dadust, aki eleinte mindent tagadott, ám később bevallotta:

vérszegénysége miatt kell anyatejet innia.

Természetesen elbocsátották, de a hírek szerint már kapott másik állást.

4 megdöbbentő gyermekgyilkosság (18+)

Az idegen bébiszitter helyett sok szülő bízza inkább gyermekét egy közeli barátra vagy egy számára megbízhatónak ítélt ismerősre. Azt gondolják, így nyugodtak lehetnek, hisz a legjobb barátnő, aki maga is anya, egész biztos úgy vigyáz majd rá, mint a sajátjára. Az alábbi esetekben, sajnos tévedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.