Tragikus baleset történt a franciaországi Chateaubriant-ban megrendezett lóversenyen

baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A franciaországi Chateaubriant-ban megrendezett lóversenyen az egyik akadálynál leesett a lóról a 29 éves Maxime Debost, majd az állat rázuhant. 

Debost életét a gyors orvosi segítség ellenére sem tudták megmenteni - írja a horseandhound.co.uk nyomán a Ripost. A baleset miatt a verseny további részét felfüggesztették.

Forrás: Dreamstime

Az utolsó szeptemberi héten is több helyen lehet még 20 fok körüli meleghttp://www.life.hu/news/20170924-az-utolso-szeptemberi-heten-is-tobb-helyen-lehet-meg-20-fok-korul.htmlA következő napokban nem várható sok csapadék, helyenként lehetnek kisebb záporok és egyre több napsütés várható. Egyes területeken 15 Celsius-fok körüli maximumok várhatók, de többfelé még 20 foknál is melegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.News--Kiderült, mi is az a szörny, amit a Harvey hurrikán a partra mosotthttp://www.life.hu/news/20170924-kiderult-mi-is-az-a-szorny-amit-a-harvey-hurrikan-a-partra-mosott.htmlA Harvey hurrikán után egy hatalmas, fogas, szem nélküli szörnyet találtak egy tengerparton Texas partjainál. Dr. Kenneth Tighe, a Smithsonian Intézet biológusa, angolnaspecialista megfejtette a rejtélyt, és azonosította a tetemet. News--Hidegfront várható pénteken http://www.life.hu/news/20170914-hidegfront-varhato-penteken-idojaras.htmlLehűlés, hatalmas esők: ez várható már ma estétől az ország egyes helyein. News--Lassan itt a fűtésszezon, hajnalban már csak 10 fok vanhttp://www.life.hu/news/20170906-hajnalban-mar-csak-10-fok-van-hideg-idojaras.htmlEgy pillanat alatt váltott az időjárás kánikulából hűvös őszre. Hajnalonta már csak 10 fokot lehet mérni, a fázósak lassan be is fűthetnek, izzadni már nem sokat fogunk. News--Ilyen időjárás várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20170916-idojaras-szeptember-16-17en.htmlA vénasszonyok nyara idén, úgy tűnik, elmarad, de szeptember végéig néhány kellemesebb napra azért még számíthatunk. Az azonban nem biztos, hogy most hétvégén, legalábbis nem mindenhol. News--Szlovéniában és Ausztriában is havazott: nagyon közeleg a télhttp://www.life.hu/news/20170921-szloveniaban-es-ausztriaban-is-havazott.htmlMíg nálunk csak az eső szakad, Szlovéniában és Ausztriában is havazott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.