Elképesztő szörny sodródott a vízpartra: fotó

szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes lény került vízfelszínre a Fülöp-szigetek egyik partjánál. Mindenki tátott szájjal áll a helyzet előtt. 

Elképesztő holttest sodródott Leyte egyik partjára. A halászok és a szakértők sem tudták beazonosítani a furcsa lényt, mert túlságosan szétfoszlottak a maradványai.

Hosszas tanakodás után végül úgy döntöttek, hogy visszavontatják a vízbe, ugyanis a méretéből fakadóan nem tudják eltemetni, ráadásul azt sem tudni, hogy hordoz-e esetleg bármilyen betegséget.

Egy helyi férfi, Nujnuj Capistrano szerint akkora volt, akár egy harci repülő. A 42 éves ember úgy véli, nem egy ismeretlen lényt látott, inkább csak egy bálna tetemét, ami a szétroncsolódott szövetek miatt vált felismerhetetlenné.

"Meglepődtem, az tény. Soha korábban nem láttam ehhez hasonlót. És az a szag ami körülvette! Leírhatatlan, rendkívül orrfacsaró" - mondta Nujnuj a DailyMailnek.

Kiderült, mi is az a szörny, amit a Harvey hurrikán a partra mosott

A Harvey hurrikán után egy hatalmas, fogas, szem nélküli szörnyet találtak egy tengerparton Texas partjainál. Dr. Kenneth Tighe, a Smithsonian Intézet biológusa, angolnaspecialista megfejtette a rejtélyt, és azonosította a tetemet. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.