Meghalt egy fiatal magyar túrázó Ausztriában

Ausztria meghalt túrázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak egy 27 éves magyar túrázót az ausztriai Rax hegységben hétfőn - jelentette a helyi sajtó másnap.

Az áldozatra két bécsi ápolónő talált rá délután mintegy 1700 méteres magasságban, a férfi egy omladékos árokban feküdt.

Mivel az időjárási helyzet hirtelen romlott, a helikopteres mentést félbe kellett szakítani. Végül 17 hegyi mentő öt óra alatt ért a helyszínre, hogy kiszabadítsa a holttestet.

Medvetámadás miatt vesztette életét egy 6 éves: fotó (18+)http://www.life.hu/news/20170925-6-eves-gyermekkel-vegzett-egy-barnamedve.htmlDöbbenetes dolog történt nemrég Oroszországban, amelynek következményeként életét vesztette egy 6 éves kisfiú. NewsTöbben is kiakadtak egy gyerekeknek szóló bizarr mesétől http://www.life.hu/news/20170925-dobbenetes-dolgokat-olvashatsz-ebben-a-gyerek-meseben.htmlHamar végigszaladt az interneten az alábbi mese, amit kisgyerekeknek írtak, de talán mégsem való az alsó tagozatos diákoknak.... NewsThinkstockTragikus baleset történt a franciaországi Chateaubriant-ban megrendezett lóversenyenhttp://www.life.hu/news/20170924-tragikus-baleset-tortent-a-franciaorszagi-loversenyen.htmlA franciaországi Chateaubriant-ban megrendezett lóversenyen az egyik akadálynál leesett a lóról a 29 éves Maxime Debost, majd az állat rázuhant. NewsOrigoAz utolsó szeptemberi héten is több helyen lehet még 20 fok körüli meleghttp://www.life.hu/news/20170924-az-utolso-szeptemberi-heten-is-tobb-helyen-lehet-meg-20-fok-korul.htmlA következő napokban nem várható sok csapadék, helyenként lehetnek kisebb záporok és egyre több napsütés várható. Egyes területeken 15 Celsius-fok körüli maximumok várhatók, de többfelé még 20 foknál is melegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. News--Kiderült, mi is az a szörny, amit a Harvey hurrikán a partra mosotthttp://www.life.hu/news/20170924-kiderult-mi-is-az-a-szorny-amit-a-harvey-hurrikan-a-partra-mosott.htmlA Harvey hurrikán után egy hatalmas, fogas, szem nélküli szörnyet találtak egy tengerparton Texas partjainál. Dr. Kenneth Tighe, a Smithsonian Intézet biológusa, angolnaspecialista megfejtette a rejtélyt, és azonosította a tetemet. News--Péniszszerű kinövéssel a fején született egy kismalachttp://www.life.hu/news/20170924-peniszszeru-kinovessel-a-fejen-szuletett-egy-malac.htmlEgy szemmel és a fején pénisz-szerű kinövéssel született egy malac kínából. A kis állatot videón is rögzítették. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.