Pedofíliával vádolják Ben McCormack, műsorvezetőt

Forrás: Channel 9 -
műsorvezető Ben McCormack pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő hírek keltek szárnyra a népszerű tévésről. Ebből nehéz lesz kimosnia magát, ha egyáltalán lehetséges. 

Ben McCormack a Nine Network csatorna arca, akit rengetegen láthatnak a tévéképernyőkön nap, mint nap. Ám most úgy tűnik, veszélybe került a szabadsága, ugyanis

pedofil ügyek kapcsán keveredett gyanúba a neve.

Pedofíliával vádolják Ben McCormack, műsorvezetőt Forrás: Channel 9

A 42 éves férfi majdnem 2 évig folytatott beszélgetést valakivel Skype-on, és az ismeretlen társalgópartnernek több ízben mesélt a fétiséről: 7 és 12 év közötti fiúkról szokott ábrándozni, akikkel különféle szexuális játékokat képzel el. A beszélgetésekből döbbenetes tények derültek ki, többek között az is, hogy szíve szerint mit tenne a kisfiúkkal, éppen ezért vizsgálatot indítottak az ügyében.

Akár 15 év börtönbüntetést is kaphat, október elején tervezik meghozni az ítéletet - írta meg a DailyMail.

Sztárok, akik szexuális erőszak áldozatává váltak

Az erőszakos közösülés akkor valósul meg, ha valakit erőszakkal vagy fenyegetéssel közösülésre kényszerítenek, vagy védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen ember állapotát közösülésre használják fel. Hollywoodban bőven akad olyan színész, énekes vagy előadóművész, aki szintén átélt ilyen típusú borzalmakat. Összeállításunkból megtudhatod, kik ezek a sztárok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.