gyilkosság modell Iana Kasian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iana Kasiant döbbenetes brutalitással gyilkolták meg 2016 tavaszán. A tettest halálbüntetésre ítélték. 

Los Angeles-i rendőrök hozták nyilvánosságra Iana Kasian meggyilkolását. A 30 éves nőt az otthonában támadta meg Blake Leibel, aki Iana párja volt. A 36 éves író később bűnösnek vallotta magát, de természetesen nem önszántából.

Érdekes párhuzamot fedeztek fel az egyik frissen megjelent könyve, és a modellel történt események között. A könyvben ugyanis ugyanolyan módszerrel oltják ki egy nő életét, ahogyan a fiatal édesanya is elhunyt.

Mint kiderült, Ianát megskalpolta, összeroncsolta az arcát, összetörte az állkapcsát, , majd ezt követően kivéreztette. A sztár 2 hónapos csemetéje is otthon volt a gyilkosság során, a hatóságok a holttest mellett találták meg, de neki nem esett bántódása - írta meg a New York Post.

A napokban hozták nyilvánosságra a boncolási eredményeket, és azt is, hogy Liebelt halálbüntetésre ítélte a bíróság.

Sorozatgyilkosok, akiket sosem kaptak el (18+)

Hajlamosak vagyunk csak azokra a sorozatgyilkosokra emlékezni, akiket elkaptak és megbüntettek. Ezek a „happy end" történetek egyfajta reményt adnak, hogy nem lehet megtorlás nélkül embereket ölni. Ám sok hírhedt tébolyult elme, akár még napjainkban is köztünk járhat. Olyan sorozatgyilkosokat mutatunk most be, akiket sosem sikerült elkapni, és csak találgatni tudunk, hogy a gyilkosságok miért is maradtak abba. Olvass tovább itt...

Akár 30 ember haláláért is felelős lehet a kannibál házaspár (18+)http://www.life.hu/news/20170926-akar-30-emberrel-is-vegezhetett-az-orosz-kannibal-paros.htmlVéletlenül bukott le az az orosz kannibál páros, akik akár 30 ember haláláért is felelős lehet. NewsThinkstockTotális átverés volt az Ufóboncolás című film http://www.life.hu/news/20170926-mindenkit-atvertek-a-roswelli-ufofilmmel.htmlSokak emlékezetében hagyott mély nyomot az a film, amely a roswelli ufószerencsétlenség részleteiről mesélt. Ám most kiderült, az egész nem is igaz. NewsOrigoPedofíliával vádolják Ben McCormack, műsorvezetőt http://www.life.hu/news/20170926-pedofilia-gyanujaba-keveredett-ben-mccormack-musorvezeto.htmlElképesztő hírek keltek szárnyra a népszerű tévésről. Ebből nehéz lesz kimosnia magát, ha egyáltalán lehetséges. NewsOrigoElképesztő szörny sodródott a vízpartra: fotó http://www.life.hu/news/20170926-ismeretlen-szornyet-sodort-partra-a-viz.htmlDöbbenetes lény került vízfelszínre a Fülöp-szigetek egyik partjánál. Mindenki tátott szájjal áll a helyzet előtt. NewsOrigoTöbben is kiakadtak egy gyerekeknek szóló bizarr mesétől http://www.life.hu/news/20170925-dobbenetes-dolgokat-olvashatsz-ebben-a-gyerek-meseben.htmlHamar végigszaladt az interneten az alábbi mese, amit kisgyerekeknek írtak, de talán mégsem való az alsó tagozatos diákoknak.... NewsThinkstockDöbbenetes fotó készült egy menekülő ufóról http://www.life.hu/news/20170920-igy-menekul-a-rendorok-elol-az-ufo.htmlElképesztő fotó készült a napokban Argentínában: sikerült lefotózni egy menekülő földönkívülit. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.