Élőben lett öngyilkos egy hüllőszakértő, mert elhagyta a felesége: videó (18+)

öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű dolgott tett az elhagyott férfi: halálos mérgű kígyóval maratta meg magát és ezt élőben közvetítette is.

Egy 31 éves orosz férfi felesége elvesztése miatt döntött amellett, hogy eldobja magától az életét.

A páros hosszú évekig élt együtt és közös szenvedélyüket, az egzotikus állatok tartását bárki nyomon követhette a világhálón. A nő azonban megcsalta a férfit, aki miután kiderült a házasságtörés, úgy megütötte a feleségét, hogy az agyrázkódást szenvedett. A nő ekkor beadta a válókeresetet, valamint családon belüli előrszak vádjával fel is jelentette.

A férfi hiába kért bocsánatot nyilvánosan is exfeleségétől, szavai nem találtak meghallgatásra. Utolsó blogbejegyzésében pedig már annyira kétségbeesett volt, hogy elmondta, eljött az idő, hogy véget vessen szenvedéseinek. Beállította a kamerákat, majd elárulta, hogy egy fekete mambával maratta meg magát, aminek halálos a mérge, így valószínűleg bele fog halni. Hozzátette, hogy szerelmének szánt üzenetét a mobiljában találják, illetve még haldoklása közben elmondta felesége telefonszámát is, abban reménykedve, hogy valaki felhívja és a nő meglátogatja őt. Egy másik nő, aki a neten látta az eseményeket, mentőt hívott, ám a szakemberek ellenanyag hiányában már nem tudtak segíteni a férfin: belhalt a kígyómarásba - írta meg a Daily Mail.

Figyelem! A következő videót kizárólag erős idegzetűek nézzék meg!

A felvétel ITT található!

16 éves magyar lányt erőszakolt meg öt fiú (18+)http://www.life.hu/news/20170922-16-eves-magatehetetlen-lanyt-eroszakolt-meg-ot-fiu.htmlAnna, a 16 éves szűz tinilány egy házibuliban szórakozott barátaival, ahol partidrogot csempésztek italába és többen megerőszakolták. A szörnyű tettet videóra is vették.News--Szörnyethalt a 22 éves modell, Bree Kellerhttp://www.life.hu/news/20170915-szornyet-halt-a-22-eves-modell.htmlTragikus balesetben hunyt el a gyönyörű modell, Bree Keller. 22 éves volt. NewsOrigoMeggyilkolták és elásták a híres magyar pszichiáter eltűnt fiáthttp://www.life.hu/news/20170909-megoltek-es-elastak-a-pszichiater-eltunt-fiat.htmlA közelmútlban, egy neves magyar pszichiáter közösségi oldalon kért segítséget, mert eltűnt a fia. Akkor még senki sem gondolta, hogy valaki meggyilkolta... News--Bosszút állt férje szeretőjén a feldühödött asszony - Videó!http://www.life.hu/news/20170909-durva-bosszut-allt-ferje-szeretojen-az-asszony-video.htmlEz ám a bosszú! Így torolta meg férje szeretőjén a hűtlenséget a megcsalt asszony.News--Megoldódni látszik a hosszú évekkel ezelőtt eltűnt fiatal lány, Natalee Holloway ügyehttp://www.life.hu/news/20170823-megoldodni-latszik-az-eltunt-natalee-holloway-ugye.htmlNatalee Holloway érettségi vizsgáját ment ünnepelni barátaival, Arubába, ám onnan már sosem érkezett haza. Az eset 12 éve történt, a szülők és a testvér azonban sosem adták fel a keresést. Úgy tűnik, végre megoldódik ez az embert próbáló ügy... NewsThinkstockRepülős Gizi újra akcióbanhttp://www.life.hu/news/20170815-repulos-gizi-visszatert.htmlA 91 éves tolvaj, Repülős Gizi egy ideje nem hallatott már magáról, ám ezúttal ismét lecsapott Tatabányán. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.