Gyermeke szeme láttára kényeztette orálisan a párját egy nő: videó (18+)

Forrás: Dreamstime -
orális szex kisbaba felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes videó került elő egy térfigyelő kamerából: egy nő orális szexben részesítette a partnerét a nyílt utcán. De nem csak ketten voltak jelen, hanem a nő gyermeke is. 

A felvétel természetesen futótűzszerűen terjed az interneten. A videón egy pár látható, akik egy kapualjba húzódva gyakorolják az orális szexet. A videó fényes nappal készült, a felek láthatóan nem zavartatták magukat.

Még az sem okozott nekik gondot, hogy

velük volt egy babakocsi is,

amiben feltehetőleg egy kisgyerek utazott. A légyott azonban nem tartott sokáig, ugyanis a férfi pár másodperc elteltével fogta magát, és elrohant.

A nő pedig úgy tett, mintha mi sem történt volna: felállt, megragadta a babakocsit és ment tovább. Vajon viszontlátták már magukat az interneten?

Ennyire szeretik bizonyos országokban az orális szexet

Bizonyára mindannyian tudjuk, hogy az orális szex a szexuális életünk szerves része. Sokan vannak akik szeretik, míg mások csak kényszerből, vagy egyáltalán nem csinálják. De vajon az emberek hány százaléka szereti, és hány százaléka nem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.