Nem keresik tovább Madeleine McCann-t? 10 év telt el az eltűnése óta

Forrás: Getty Images -
maddie McCann eltűnés Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2007-ben tűnt el a kis Madeleine McCann egy portugáliai családi nyaralás alatt. A szülők azóta is kétségbeesetten keresik kislányukat, ám úgy tűnik, lassan véget ér a történet...

Számtalan teória született az elmúlt 10 évben arra vonatkozóan, vajon hogyan rabolták el a kis Maddiet, illetve hol tartózkodhat azóta. A Metropolitan Rendrőség különleges csoportja foglalkozik rendíthetetlenül a kislány ügyével, ám lassan végére ér a nyomozási időszak: az erre az ügyre megállapított 12 millió fontos összeg a napokban fog elfogyni és nagy valószínűséggel nem szavazzák majd meg a folytatást.

Madeleine McCann ügye a végéhez közeledik? Forrás: Getty Images

Egyre többen vélekednek úgy, hogy itt az idő beletörődni abba, hogy Maddie halott és hiába a sok elmélet és nyomozás, nem fogják őt megtalálni.

A szülők azonban még mindig nem adták fel a reményt, azt gondolják, hogy lányuk biztosan él, és remélik, hogy a keresését nem fogják feladni. Ha rendőrség azonban a 12 millió fontos támogatás után nem kap plusz anyagi segítséget, akkor hamarosan pontot kell tenni az ügy végére - írta meg a The Sun.

Megszólalt a 10 éve eltűnt Madeleine McCann dadája

Idén lesz 10 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt egy portugál nyaralóból. Szülei azóta sem adták fel a keresést, bár eddig semmilyen nyom nem vezetett eredményre. Most először megszólalt a kislány dadája is arról a végzetes éjszakáról, ő is ott volt ugyanis akkor, amikor Maddie eltűnt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.